Man missar så mycket...

2009-04-14 @ 16:48:59
... bara på ett par dagar! Naturen är helt förändrad...

Jag var inte ute på hela påskhelgen förutom på balkongen... maken skötte all handling och vallning av ungar.
Min rygg har nämligen spökat något rejält... det liksom brinner i den ... en outsläcklig eld!

Förut älskade jag att promenera och jag kunde gå hur långt som helst, ju längre desto bättre tyckte jag... nu den sista tiden har det varit en pina att promenera för det gör så jäkla ont. Mer smärta för varje steg jag tar... jag får stanna hela tiden för benen vill inte röra sig framåt på grund utav smärtan i ryggen.

Men igår gick jag ut... Prinsessan och jag smet iväg en stund till köpcentret... vi spanade in lite av vårens sortiment! Finns mängder med kläder som vi vill ha...

Bakom köpcentret där bäcken rinner hade vitsipporna börjat att blomma... bara sådär från ingenstans... och en liten bit längre bort ... där blommade maskrosorna för fullt! Men de ska väl ändå inte blomma nu?

Jag blev alldeles till mig...

Fler tecken på att våren verkligen är här...

Idag fick jag följa med maken och hans systerdotters man till Blomsterlandet för att välja buskar och annat till deras lilla trädgårdstäppa.
Ett par av deras grannar hade nämnt till mannen... "att om vi bodde här så skulle minsann den lilla trädgården vara så fin... ni har ju ingenting i den!"

Så nu skulle han göra den fin...

Blev riktigt sugen när jag gick där bland alla växter och fina tillbehör, har inte hunnit ägna balkongen någon större tanke än så länge... men det kommer väl om det blir fler fina dagar som vi har haft nu...

Kommentarer

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0