... konstiga saker!

2009-02-28 @ 20:47:26
Det händer så mycket konstiga saker!

Det var Värstinnan som först såg löpsedlarna i går och ringde pappa... hon förstod direkt att det var lillebror det handlade om ... hon tyckte faktiskt att det var lite roligt... hon retades lite med pappsen och sa... inte ens vi stora värstingar har lyckats hamna på löpsedlarna!

Vi har pratat ganska så mycket om det här sen det hände... och man kan ju bara undra hur den  lilla krabaten känner sig inuti... även om det bara skulle ha varit lek så måste det ha varit något stort för en sexåring, man blir inte lämnad ensam på det sättet om det hade varit lek!

Dagen efter brann det här i knutarna... nej inte riktigt, men inte alls långt härifrån! Prinsessans klasskamrat är nu utan hem... ungarna kände hur det luktade rök när de skulle hem från skolan och plötsligt hörde de en explosion.

Jag var precis i affären och handlade och hörde ju alla brand och polisbilar som kom med sirenerna på... skyndade mig hem och hittade mina ungar på första parkett. Som tur var så hade Värstinnan också sett att det var brand på gång och gått för att möta barnen. Man vill ju inte att de ska vara i vägen för brandmännen...

                    

 Fyra lägenheter påverkades av branden... Prinsessans klasskamrat och hans familj fick ta in på hotell. Allt i lägenheten blev förstört, tur att de inte var hemma!

Kommentarer

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0