Kramp , mardrömmar och ungar

2009-05-07 @ 08:29:43
Godmorgon! Jag hoppas det blir en god dag...

Lill Fan hade svårt att hålla sig lugn igår... ville göra mer än vad han fick lov till. Fast han är duktig, sköterskan hade skickat med Diklofenak och så hade vi köpt hem Alvedon till honom... från och med klockan tre fick han lov att börja med värktabletter och sedan ta med jämna mellanrum. Inte förrän klockan var nio på kvällen bad han om en tablett... då tyckte han att det gjorde så ont så att han inte kunde somna.

De senaste två veckorna har jag haft en massa kramp i både händer och fötter/ben och det känns som om benen är lite svullna... undrar varför? Det är ganska obehagligt i alla fall, för när jag får kramp i benen kan jag inte ens stå upp. Jag har liksom inte tid med sånt!

Sen så drömmer jag mardrömmar på nätterna... det visar också att det är något som inte står rätt till i min kropp... jag drömmer BARA mardrömmar när jag har någon infektion eller liknande i kroppen! Mardrömmarna är inte så där jättehemska ännu, vilket betyder att jag inte har så där jätteont när jag sover, bara obehag.

Divan svarade inte igår på kvällen... hennes mobil var avstängd... hur når jag henne då? Jag har inte hennes rumskompis nummer och jag har inte adressen dit hon bor. Hon var här igår på eftermiddagen för att hämta mer av sina saker och då mådde hon jättedåligt, hon svettades och var alldeles blek och så hade hon likt kramper i magen.

Själv trodde hon att det kunde bero på piercingen hon gjorde i tungan för ca en vecka sen... men jag undrar?! Det kan säkert vara den som är boven... men det är nog något annat också... igår var hon på akuten men orkade inte vänta på sin tur.

Idag är småbarnen glada för idag kommer grannflickan hem efter en vecka i Turkiet... Eve Hos Geldin (Välkommen hem på turkiska fast det fattas en grejsimojs på s:t i Hos)

Du fattar att de vill ha presenter va... (nu får du skylla dig själv för att du har skämt bort dem så...)

Kommentarer
Postat av: only me

låter inte bra med din dotter... hoppas det inte är nåt allvarligt.

skönt att det gick bra med sonen då =) det är skönt när de återhämtar sig snabbt.



ha en bra dag =)

kram

2009-05-07 @ 10:33:39
URL: http://blogg.aftonbladet.se/974
Postat av: Ulrica

Mardrömmar o kramp..det är väl inte nr 9 på g ;)

2009-05-10 @ 09:17:23
URL: http://mamaauroras.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0