Balkongen är klar för...

2009-11-25 @ 12:19:14
... vintern!

Har plockat bort alla saker som fanns på balkongen nu... fast man kan fortfarande sitta därute och mysa med en filt runt om sig och titta på stjärnorna. Krukorna med ljung finns kvar!

Har hängt upp första adventsstjärnan i pojkarnas rum... en stor röd stjärna. Den matchar faktiskt deras påslakan och gardiner som har grå, vita och just röda stjärnor som mönster.

Tjejerna ska såklart ha en vit stjärna i sitt rum... hade tänkt köpa en sån där stjärna som står på vanlig lampfot som man kan ställa i fönstret i stället för att hänga den.

Alla andra år har jag haft såna där guldstjärnor i mässing... var faktiskt lite trött på dem i år!

Jag hade planerat ett mysigt första adventsfirande till söndag, men insåg sen att jag jobbar hela dagen. Där rök den planeringen!

Om inte vi firar den på lördag istället... då vi redan firar makens eid och lill Prinsessans födelsedag. Smaskens...
tre flugor i en smäll!

Så får det bli...



Kommentarer
Postat av: Soulsister

Adventsstjärnor redan? Jag hänger inte upp mina förrän till helgen....hinner helt enkelt inte innan. Men det är klart jobbar du i helgen är det bra att ha fått gjort det i veckan.

Må gott

kram

2009-11-25 @ 13:04:30
URL: http://www.soulsistersdiary.com
Postat av: Mimia

Soulsister: Samma tanke som jag tänkte då jag hängde upp den... REDAN! Men den är i alla fall inte tänd ännu. Jag brukar alltid göra det i sista sekund annars. Sent på kvällen dagen innan!

Blir stressigt när man jobbar på helgen... men jag kom på för en stund sen... att om jag förbereder allt så går det alldeles utmärkt att ha adventsmys på söndag för jag slutar vid tre.

Ibland tänker man inte längre än vad näsan räcker!

2009-11-25 @ 15:26:17
Postat av: Monica

Hej !!!!!

Jag har också startat.......jobbar också på söndag, så jag ville ha det klart innan.....

Tänker inhandla lite fina nya , moderna adventsstakar, på den svenska julmarknaden , på lördag, i församlingshemmet, här i Rom.......

Svar på din fråga......äntligen....Det finns ingen bästa-tid att besöka Rom........den här stan är underbar,nästan jämt.......många gillar ju såklart våren bäst........april-maj.....då finns blommorna i Spanska trappan också.......alla sitter ute överallt i t-shirt......och det är en allmän mysig stämning,med sol,nästan jämt.......men min mamma älskar att komma i slutet av februari......och stanna till i mitten på mars........hon bor nämligen nuförtiden uppe i Överkalix.......i februari nästan spyr hon på snön.......tar sig en paus och går omkring i kappa här i Rom, ett tag.........då får hon en temperatur-skillnad på nästan 30 grader........ibland mer......

Man bör däremot definitivt undvika juni-augusti, då är det 40 grader här.......många turister svimmar, faktiskt......

Ha det bra,

Kram,Monica

2009-11-25 @ 16:10:02
URL: http://foodandinteriors.blogspot.com
Postat av: Therese

Ja ljudboken är verkligen fantastisk! Tycker om den typen av böcker som blandar historia, med människoöden. Roligt också när man gillar en bok och det sedan finns fortsättningar till den! :)

Kram

2009-11-25 @ 18:30:29
URL: http://prinsessansliv.blogg.se/
Postat av: Tizzel

Duktig du har varit!!!

Jag var också lite duktig i går och fixade lite med gardiner i köket, lite pynt med röda ljus och så var jag nere i förrådet och plockade ut ljusstakarna och ställde fram dem nedanför respektive fönster där de ska stå. Nu kan jag åka iväg till Stockholm som planerat i kväll och när jag kommer hem på söndag är det bara att lyfta upp stakarna i fönstret och tända! Någorlunda koll på läget nu alltså, trots en viss stress-nivå!!

Ha en härlig dag!

2009-11-26 @ 07:48:50
URL: http://tizzel-o-tazzel.blogspot.com/
Postat av: Therese

Det blev inget av det där uidag. Vaknade och regnet öste ner och all shoppinglust bara rann av mig :) Får se om det blir av imorgon! Kramar

2009-11-26 @ 13:49:45
URL: http://prinsessansliv.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0