Huvudet på skaft...

2009-10-10 @ 11:27:22
Häromdagen hittade lille Bror två proppar... de låg på köksbordet och jag hade lagt dem där då jag trodde att det gått en propp... dock var det något tillfälligt elavbrott!

Han tittade på mig med stora ögon och sa: " Vad är det, mamma?"

Jag svarade att det var proppar. Vad gör man med dom sa han då.... jag blev jätteförvånad för det är inte ofta som han ställer direkta frågor i hela meningar. Jag berättade lite kortfattat om vad man har proppar till.

Sen lade han dem i från sig och så var det inget mer med det.

I morse vid köksbordet... propparna har inte förflyttat sig så långt, de har bara hamnat på ena köksbänken istället för på bordet... så frågar plötsligt lill Prinsessan samma fråga.

Innan jag hinner svara så svarar lille Bror med rejäl röst: "Det är ploppar...man stoppar dem i lådan och så gör de så att lamporna kan lysa!" Kort och enkelt...

Lite av det jag berättat till honom hade fastnat direkt...


Har inte tid att sitta här och skriva nu... ska strax gå och ta tåget till brorsan. Jag och småbarnen åker buss och tåg, de andra åker bil. Prinsessan ska iväg till dansen och har packat ner kalaskläderna i väskan, hon blir hämtad direkt från dansen.

Hade glömt att köpa fina gratulationskort till födelsedagsbarnen, så i morse när jag slog in paketen... i ett höstfint omslagspapper... fick jag en lite annorlunda idé. Klippte snabbt till små vita kort, gröna hjärtan i samma färg som fanns på omslagspappret och så plockade vi fram guldpennan och skrev i korten. Sen fäste vi dem tillsammans med en japansk lykta på paketen och vips så blev de lite annorlunda och höstfina.

Kanske blir det ett par bilder senare ikväll...

Nu måste jag rusa!

Kommentarer
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Lite bilder upp nu :) men de kommer mera.

Riktigt tråkigt väder var det och tyvärr inget att göra åt =/

2009-10-10 @ 21:54:45
URL: http://candis.se

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0