Då har nummer två...

2009-09-06 @ 10:19:10
... fyllt 20! Tiden rinner snabbt som vattnet i älven... ibland hamnar man i en fors och då går allt undan med en väldig fart. Ibland står den nästan stilla och då hinner man att njuta av allt det vackra runt omkring...

Igår hade vi då litet kalas för att fira Divans dag...

    
(Divan har glasögon med vanligt glas i... det tvistades en hel del om huruvida hon passade med dem eller ej)

Det var bara familjen och så mormor och morfar. Vi åt god mat och bakelser till efterrätt. Jag fick en bukett med väldoftande blommor från mammas trädgård, dessutom hade hon med sig en hel påse med färska morötter och en jättestor (alltså bautastor) squash... vilken familjens ungdomar fnittrade åt och kommenterade (aningen snuskiga associationer) grovt!

Mamma har blivit lite som mormor... hon hade alltid med sig både blommor och någon av trädgårdens många ätbara grödor, när hon kom på besök. Vintertid tog hon alltid med sig en burk sylt eller en flaska saft, som påminde om sommaren!

Vi hade en trevlig stund innan ungdomarna var tvugna att ge sig av igen... Divan skulle ha fest på kvällen!

Lille Bror älskar mormor och morfar, mest morfar... han vill hela tiden krama morfar och vara nära honom. Det blev ett väldigt kramande och pussande när de skulle gå hem... hej då momo! Hej då mofa!

Läskar er (Älskar er)!

Kommentarer

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0