Har kommit på att jag behöver...

2010-04-09 @ 16:54:49
... en skrivare! Och det så snart som möjligt...

Behöver den för att skriva ut en massa material till mitt projekt. Så idag har jag letat skrivare... och så fort jag får påfyllning i skattkistan ska en liten goding bli min.

Behöver också få tummen ur och köpa antingen en sekretär eller något slags skrivbord som jag kan få plats med i mitt rum... ordning och reda på businessen är a och o.

Känner att jag inte riktigt har den tid jag behöver för att organisera mitt projekt, måste bli lite strängare mot mig själv.

Satt häromkvällen och jobbade på mitt examensarbete som också måste göras klart... har egentligen ända till september på mig... men jag vill ha klart det innan sommarlovet börjar!

Har även påbörjat ett annat litet projekt som hör ihop med det större... där är det också en del pluggande som ligger framför mig. Här har jag emellertid minst sex månader på mig att plugga in allt. Och sen är det bara till att klara av provet!

Till hösten... närmare bestämt i oktober tror jag... är det dags för den tredje delen av projektet och när den kursen är färdig... ja då är det bara till att köra på i egen regi. Dock kommer jag att starta redan innan... då det tredje projektet bara är en komplettering.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Här sitter jag och skriver en massa smörja som ingen förstår sig på... dock vill jag inte ÄNNU gå närmare in på vad det är jag håller på med... då jag vill att allt ska klaffa först!

Om jag hinner göra mitt examensarbete och lämnar in det före sommarlovet så har jag dessutom en stor chans att utöver mitt eget projekt få göra ett annat projekt på mer internationell nivå... och det skulle vara underbart!

Men det är något jag inte kan se fram emot ännu... bara undersöka möjligheterna! Det var min mentor som föreslog det hela för mig... för jag själv tänkte inte ens så långt!


Jaja... det är härligt att drömma! En skrivare ska det bli i alla fall...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej igen...

jag läser till läkare. Spännande var det innan jag kom hit. Tankarna om att få bo ensam, inte ha någon förälder som "bestämmer" eller "tjatar"..men man hinner få ångra det så snarast man kommit iväg! hehe..



Vad är det du läser?



kram

2010-04-09 @ 20:46:34
Postat av: Peyman

oj, glömde skriva in mitt namn.

2010-04-09 @ 20:47:21
URL: http://peymanzebari87.blogspot.com/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0