Funderar på om...

2010-03-18 @ 20:26:28
... jag skulle ta och bädda ner mig i sängen (när ungarna somnat) och se på the Proposal eller så kanske jag tittar på It's complicated.

Har ju sett båda filmerna förut och älskar dem!

Om nu bara de där barnen kunde somna också...

Mitt huvud spränger och feber har jag också... undrar om jag ska ställa in mitt möte imorgon?


Kommentarer
Postat av: 2barnspappan

Är ju lite sent nu...

Men en riktigt fin huskur(speciellt mot halsont/snor/förkylningar) är att ta en kopp te med honung och 80% strå rom i...

Det tar död på det mesta och man vaknar som en ny människa dagen efter!



Vågar inte riktigt ringa det där samtalet än, är rädd att jag bara förvärrar situationen då!

Ha en trevlig helg!

Kram

2010-03-19 @ 09:40:35
URL: http://brevetsomaldrigkomfram.blogg.se/
Postat av: regnnatt

I många, många år så läste jag, varje gång jag var sjuk samma bok. Kär i Sammy, tror jag den hette, en amerikansk ungdomsbok. Det mysiga var att jag kunde den nästan utantill så det var så lugnande att febrig ligga där och vända blad. Ung som att titta på You've got mail idag ;). Så ja, jag hoppas du bäddade ner dig och såg en film du tyckte om och redan hade sett. Stackare! Hoppas det finns någon nära dig som pysslar om dig lite, du som pysslar om så många. Jag har svichat runt lite i blogg världen nu, tänker att jag ska begränsa mig. Bara läsa såndant som känns nära mig. Det blir för stort ibland, för många människor. Men så missar man att titta in - borde sagt krya på dig tidigare, förlåt. :( Kram!

Åh suck jag har jätteproblem med att kommentera hos dig. Bara fastnar på sidan, gateway:en timar ut... nu försöker jag trycka IGEN!!!

2010-03-19 @ 11:40:44
URL: http://regnnatt.blogspot.com/
Postat av: Mimia

Regnnatt: Tack för din omtanke! Det känns på något sätt bra att helt främmande människor bryr sig när inte alltid de närmaste gör det. Jag orkade faktiskt inte ens titta på film... så fort det sista barnet somnade så la jag mig också!



Det är problem med sidan hela tiden... men det är nog inte bara min blogg, för när jag var inne på en annan bloggse blogg förut så var det likandant där, sidan liksom bara står och mal. Och det går aldrig att kommentera på det senaste inlägget. Jag har sagt till dem om detta men får inget riktigt svar tillbaka Jasså men nu fungerar det säger de bara!

2010-03-19 @ 13:17:37
Postat av: Mimia

2barnspappan: Försökte svara på din kommentar både här och hos dig förut men det gick inte! Knepigt!



Har ju ingen strårom, men det hade ju säkert varit en dunderkur... om inte annat så kanske man hade blivit pigg av romen. :)



Kanske HON väntar på att höra av dig! Hur lång tid har det gått?

2010-03-19 @ 13:19:45
Postat av: only me

blev det nåt möte då??



bs:

håller hoppet uppe iaf... finns ju en del som drar ner också men ja det får man leva med det också helt enkelt kan inte göra så mkt åt det nu iaf...



sommarkortet är jättebra. kostar 480 tror jag och i vanliga fall gäller det för 50 enkelresor, en resa får vara max tre timmar men efter allt strul med vintervädret så är det fritt denna sommaren, gäller från mitten av juni till mitten av juli. bra att ha så kan man åtminstone ha picnic på en annan gräsplätt än den vanliga :p



kram

2010-03-19 @ 13:36:10
URL: http://blogg.aftonbladet.se/974

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0