Puckot och påsen...

2010-03-31 @ 12:15:06
Puckot med den förlorade påsen... som direkt efter händelsen pratade med både personal i butiken och väktare... gick igår tillbaka till butiken, pratade med dem och bad att få se deras övervakningsvideo. Det fick puckot... och där upptäcktes att det var väktaren som hade tagit påsen. Väktaren som nekade och sa att han inte hade sett någon påse...

Puckot gick då till väktarnas kontor och fick där prata med chefen... chefen blev inte förvånad, hon hade samma morgon gett väktaren sparken för andra händelser. De rådde puckot att polisanmäla väktaren och kräva tillbaka det förlorade värdet.

Både väktarbolaget och polisen sa att om det var en privatperson som hade tagit påsen så hade det helt och hållet varit puckots eget fel och puckots eget ansvar. Men nu eftersom det var väktaren och han dessutom hade nekat till att ens ha sett påsen då puckot frågade honom... så är det bevakningsbolagets problem! En väktare får inte under några omständigheter ta något för egen del eller slänga något han hittar... om det så bara är en liten penna han hittar så ska han lämna det till personal i butiken.

Nu får vi se om det blir några pengar tillbaka...

Kommentarer

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0