Jag gillar min 3d virtuella värld...

2010-05-17 @ 17:37:55
... där jag kan logga in då och då och prata med människor från hela världen!

Tycker det är kul att jag kan använda mig av både tyska, franska, italienska,spanska,portugisiska,jugoslaviska, arabiska, de nordiska språken, lite ungerska och så arabiska där inne...

Man blir inte bunden till engelska utan kan prata med vem som helst... även de som inte behärskar engelska!

Det senaste är att jag har pratat med holländare... de skriver på holländska och jag läser, förstår och svarar på min egen hopkokade blandning av tyska och engelska. Haha! De har i alla fall förstått mig hittills...

Kanske ett språk man borde lära sig?


Kommentarer
Postat av: only me

vilket roligt ställe är det på??

2010-05-17 @ 22:24:32
URL: http://blogg.aftonbladet.se/974
Postat av: Mimia

Only me: Det är en hemlis... men jag kan tala om det för dig sen! ;)

2010-05-17 @ 22:55:29
Postat av: LucyMoran

Sv: Tack så hemskt mycket för alla dina fina ord! Det betyder jättemycket för mig och värmer verkligen! Hihihihihi..... vad kul att vi båda gillar samma slags inredning! Tack än en gång! Kram Lucy!

2010-05-17 @ 23:48:13
URL: http://lucymoran.blogg.se/
Postat av: only me

Hejsan!

Glömde att skriva igår att ajg tittat igenom din sida men gick lite fort så läser igenom den ikväll innan du får ditt slutgiltiga omdöme :p men jag tyckte det såg bra ut iaf.

ha en bra dag

kram

2010-05-18 @ 08:29:26
URL: http://blogg.aftonbladet.se/974
Postat av: tove lantz

Kan du så många språk? ;o

Jag kan hyffsad eneglska och lite spanska x] haha

2010-05-18 @ 08:41:44
URL: http://tovelantz.blogg.se/
Postat av: Lesly Valencia

God morgon, jo det museumet är vid Loka fast handlar om alla spakurorter. Och Yves rocher vet jag inte vad dem har marknadsför sig som innan men man får inte tro på allt som produkt-ägaren påstår. Jag är noga med innehållsförteckningen. Använder du också naturliga produkter? vilken märke isåfall? Alltid kul o veta.



Jaha så det finns billigare varianter på Freestyleträningen, den jag såg kostade 1995 och den andra kostade 2200. Och då känns det som att man bara kan köpa vanliga gummiband utan plattan istället :)Men det hade varit roligt o testa freestyle träning i grupp. Ha en bra dag!

2010-05-18 @ 09:04:03
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: Lesly Valencia

åh spännande jag har nog aldrig sett någon som är lik mig. Ne jag kan klassisk ansiktsbehandling och Österländsk akupressur ansiktsmassage. Vad är det du har inom hälsa i grunden? Jag hade också velat lära mig Tibetansk massage. Vad mycket språk du kan :D Hur har du lärt dig det?

2010-05-18 @ 14:24:14
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: Lesly Valencia

Hej igen, hittade en till kommentar från dig som jag missade att svara på. Så du ha smakat på Yerba? På tal om hudvårdsprodukter så kom jag på att jag läst i en tidning om att dem har yerba mate i vissa ansiktskrämer också.



Jo jag tror också att det har mycket med hur man lever, om du har klarat dig hittills så behöver man nog inte införa massa saker. Naturligt är vackrast. Jag började efter att jag gick hudvårds kursen, då skulle man ha skrubb och rengöring och det här och det där. Så när jag ändå hade beställt hem allt för att kunna använda på mina kunder så blev det lätt så :)

2010-05-18 @ 14:52:38
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: 2barnspappan

Natuurlijk moet je Nederlands leren! ;)



Holländska är en blandning mellan tyska, engelska och faktiskt lite svenska, så dom(vi) förstår!

Och det är inte speciellt svårt att som svensk förstå holländska, bara man ber dom prata lite långsamt i början. Visst, vissa dialekter kan vara knepiga, så även för mig, men det finns ju å andra sidan svenska dialekter som jag knappt heller förstår... :-/



2010-05-21 @ 15:23:12
URL: http://brevetsomaldrigkomfram.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0