Det blev en riktig...

2009-07-17 @ 20:58:31
... heldag!

Jag försökte ju skynda mig lite i morse för att jag inte skulle vara framme så sent. Frågade maken om han ville följa med, men det ville han så klart inte.

Sen när jag satt och väntade på tåget ringde han och sa att han skulle komma med i alla fall... trodde inte att han skulle hinna, men bara någon sekund efter vi avslutat samtalet kom han runt hörnet vid tågstationen.

Barnen, speciellt då lill Fan blev ju jätteglada att se oss... och tyckte det var extra kul att pappa var med. Lill Fans problem igår kväll var nog inte bara att han längtade efter mamma utan mer att han blivit motsagd... bra att han får känna på det från andra också och inte bara från oss. Han måste lära sig att förstå gränser...

Vi började dagen med att gå ner till stranden... svägerskan hade packat ner fika... ungarna var jätteivriga på att få åka ut med båten, fastän de redan  varit ute lite igår också. Men de fick allt tåla sig en stund för brorsan behövde fixa lite med den innan det var ok att åka ut.

Maken är inte så förtjust i båtar, varken stora eller små... men det beror nog bara på ovana. Han skulle också åka med hade jag bestämt!

Men innan båtturen var vi alltså på stranden... ungarna badade och hade kul, till och med lille Bror som varit lite rädd för att bada innan gillade det. Han hade hur kul som helst! Ville inte fika utan bara springa runt i vattnet och plaska...

Lill Prinsessan lärde sig att flyta och hur man tar simtag... vilket hon var jätteglad för!

Strax innan det var dags för fika anlände min andra brorsa... han har semester och har nu avklarat sin första vecka vilken han spenderat hemma hos far och mor. Han ville ta sitt första dopp... och då passade det alldeles utmärkt att åka ut till brorsan vid havet. Och badade det gjorde han... vi trodde ett tag att han hade fått kramp eller något därute för det tog en väldig tid... men det visade sig att det hade suttit ett stim med fruntimmer lite längre ut på en klippa som han spanade på.





När båten var fixad och barnen badad färdigt packade vi ihop oss och gick till båthamnen istället... det var lill Fan, Prinsessan, deras två kusiner och papporna som skulle ut med båten. Hi hi vad jag flinade när maken såg hur han skulle vara tvungen att hoppa ner på båten... han blev alldeles vit i ansiktet! Men vaddå, klarar jag det så borde han väl också klara det!

När de gett sig iväg traskade vi andra hem till stugan... det var jag, svägerskan, brorsan och småbarnen. Väl hemma badade brorsan i poolen med barnen och sen spelade de fotboll.

När båtfantasterna kom tillbaka från sin tur... var alla hungriga och det var dags att tända grillen. För att det skulle gå snabbt och smidigt så bestämde brorsan och svägerskan sig för att vi skulle grilla hamburgare. Så mumsigt så!
När maten nästan var klar var det dags för nästa bil att köra in på infarten framför stugan... det var Prinsen och hans kompis som kom. Första semesterdagen för Prinsen! Eller ja... han hade tagit kompledigt idag... riktiga semestern börjar på måndag.

Männen började prata fiske... de ska tydligen ut och fiska snart... Prinsen, lill Fan och mina bröder! Kanske det är något maken också har lust att prova på...


Jag har i alla fall beställt makrill...


(Blev inte så många bilder idag för jag hade glömt att ladda batteriet...)


Kommentarer
Postat av: ia

Vilken underbar dag du och barnen hade igår!!

Mannen med.. tror jag nog.. trots bistert utseende.. haha*



Men vart e solen idag??

2009-07-18 @ 08:03:53
URL: http://iassida.blogspot.com/
Postat av: only me

låter som ni hade en jättemysig dag med släkten =)

och t.o.m mannen med thihi. de kan bara de vill ler



kram

2009-07-18 @ 08:46:07
URL: http://blogg.aftonbladet.se/974

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0