Min busunge nummer ett

2009-05-02 @ 09:06:04
Lill Fan är busunge nummer ett... det är svårt för de andra att slå hans hyss!

Han är en jättesnäll kille egentligen, men på något sätt hamnar han alltid i trubbel, tror att mycket är kompistryck... för han vill vara med och han vill vara populär. Han vill vara cool och inte en fegis!

Lill Fan har ett stort hjärta och han är snäll mot alla som är mindre än honom själv, han tar hand om småbarn, pratar fint med dem och hjälper dem om det är något de inte klarar själva...

Lill Fan är smart och kan en massa saker, men ändå är han inte intresserad av att sitta och läsa eller plugga... men han snappar upp allt han hör och är väldigt allmänbildad trots sin ringa ålder.

    

Killen har haft ett jäkla humör det här sista halvåret, ilsken och vild... på grund utav obehagskänsla! På tisdag ska han in för operation... och sen kommer förhoppningsvis allt att vara frid och fröjd!

Han gillar inte att bli sövd och är jättenervös just nu... men operationen är nödvändig! Jag är glad att vi fick tid för operation innan sommarlovet, för hur kul är det att inte kunna bada och sola om det är fint väder! Inget vidare tror jag... i alla fall inte om man är en liten kille med mycket spring i benen.

Ska strax iväg till apoteket för att köpa hibbiscrub (eller vad det nu heter) och smärtstillande för att ha efter operationen.

Ha en underbar dag i solen!

Kommentarer
Postat av: only me

hopaps att allt går bra med operationen =) och att livet blir lite lättare för killen sen.

2009-05-02 @ 12:21:04
URL: http://blogg.aftonbladet.se/974

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0