Solen skiner och idag...

2010-02-26 @ 11:36:04
... får vi kärt besök!

Väninnan och hennes barn kommer i eftermiddag... jippi... ropar alla barnen och mamman. Nu ska här bäddas rent i alla sängar så att det blir fräscht och fint för gästerna...

... sen ska vi ut och handla och så ska det kokas en stor stor kastrull med soppa!

Väninnan och hennes ungar är ena riktiga soppälskare... jag får nog baka lite gott bröd till soppan också.

Eventuellt ska jag jobba ett kort pass imorgon... då ringer trafikledningen antingen sent ikväll eller tidigt imorgon.
Nästa vecka är det jobb hela veckan... jag har lyckats muta mig till barnvakt!

Har pågående diskussioner med dagis då jag en längre tid...typ sen 2007 har velat ha barnen på ett dagis närmare hemmet... verkar som att det börjar lätta lite i diskussionen nu. Hoppas, hoppas...

Eftersom inte kroppen lyder mig på morgonen så är det ett helvet att få klart och komma iväg med ungar i ottan... vissa dagar kan jag ju knappt klä på mig själv. Men går jag bara upp i god tid och inte stressar så klarar jag i alla fall att få i ordning mig själv för att komma iväg till jobbet... men med ungarna fungerar det inte!

Spelar ingen roll hur mycket jag förbereder innan... när jag väl är framme vid dagis så är jag så slut i hela kroppen att det bara är att vända hem och vila igen.

Om jag knappt klarar av att bära en matkasse hem från affären utan att spruta krokodiltårar... så kan ni förstå att jag rakt inte klarar av att släpa på ett gäng ungar som stretar åt andra hållet och putta en tung vagn framför mig.

Gud vad jag gnäller! Så nu är jag klar... nu blir det inget mer gnällande!

Ha en bra dag!

Kommentarer

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0