Regnet det bara öser ner...

2010-05-15 @ 11:10:08
Det kändes så behagligt ute när jag gick till jobbet imorse så jag trodde faktiskt inte att det skulle regna idag... men där ser man!

Lagom till att jag kom fram hit så satte det igång...

Min rygg och min nacke känns lagom möra idag också... det vill inte riktigt försvinna. Så att vila upp sig lite på jobbet är kanske inte så dumt!

Det är väldigt lugnt här idag... har till och med kunnat sitta på facebook och chatta med en kär bloggvän. Hade tänkt ta mig en promenad nu... men det öser ner.

Jag vill känna mig piggare och orka mer... jag vill ta itu med saker jag vill göra... som tex att måla vissa möbler hemma som fortfarande står och väntar på att bli vita. Få den ordning och reda som jag drömmer om ... men med de där vilda barnen kanske jag lär få drömma ett bra tag till!

De sista dagarna har lusten och längtan efter något eget varit så stor... lill Prinsessan, Prinsessan och jag har hängt över datorn... vi har spenderat timmar inne på Hemnet. Tittat fantiserat och filosoferat!

Lill Prinsessan har blivit specialist på att kommentera bilderna vi tittar på på Hemnet... och här har vi tvättstugan, oh vad den var tjusig! :)

Ja att drömma är härligt... det är ju tur att vi kan göra det i alla fall! För så mycket längre kommer vi inte...

Vad ska man hitta på för något gott till middag idag? 




Kommentarer
Postat av: Lesly Valencia

Hej hej, usch att du har ont o ryggen/kroppen. Hoppas att det går över snart. Annars kanske en massör/naprapat kan fixa det :)Igår ösregnade det här också men idag är det riktigt soligt och varmt! Bästa dagen hittills i år faktiskt :) Tänkte se om någon vill grilla idag. Men blev sugen på potatisgratäng när du sa det, blev det bra? Jag har aldrig gjort det själv, kanske skulle försöka mig på det någon dag. Hade så bra!

2010-05-15 @ 14:38:09
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: vilsen

Här blev det grillat... GOTT!

Tack för "pratstunden" ....

Mina varmaste kramar till Dig <3

2010-05-15 @ 19:15:38
URL: http://vilsen-vilsen.blogspot.com/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0