Lill Fan är eld och lågor...

2010-04-06 @ 15:19:41
Han kom inrusandes för en stund sen och sa att det hade startats en boxningsklubb här i vårt samhälle. Jag kollade upp saken och det stämde...

Vågar man låta honom börja?

Redan för ett par år sen var han ju och provboxades på en klubb i en annan kommun och där blev de jätte intresserade av honom och LOVADE pappsen att sonen skulle bli något stort inom boxning.

Han är ju jätteduktig i brottning, men har tyvärr tappat intresset där lite... fast de senaste dagarna har vi pratat mycket om brottningen och han var villig att börja igen efter att en riktig MMA-kille sagt att brottningen var viktig!

Men för att jag ska låta honom starta med boxning krävs det en sjutusan till tränare, som verkligen får in i killarnas huvud att boxning BARA är en träningsform och något som absolut inte får andvändas privat och mot andra barn. En tränare som verkligen kan sätta sig i respekt hos killarna...

Jag vill inte ha en bångstyrig tonåring som slår ner mig om ett par år bara för att han inte får göra som han vill...

Vilka tankar va?!

Kommentarer
Postat av: 2barnspappan

Hur gammal är han?

Strunt samma, klart han ska börja med boxning om han vill det. Tränarna kommer drilla honom så han vet att det enbart är i lokalen man får boxas, var så säker. Problemen brukar uppstå när när man blir äldre och okunniga(fulla) människor ska utmana en bara för att dom hört att man tränar boxning eller annan typ av kampsport. Och då hjälper ingen tränares goda ord och drillning, där är det enbart sund uppfostran som får en att gå därifrån utan att anta utmaningen.

Ta det från en som vet hur det var...

Kram

2010-04-06 @ 15:50:55
URL: http://brevetsomaldrigkomfram.blogg.se/
Postat av: Mimia

2barnspappan: Han är 9 år och har ett jäkla temperament... det är därför jag är lite orolig. Å andra sidan kanske det kan vara ett sätt att få bukt på hans temperament!

2010-04-06 @ 16:23:20
Postat av: Veronica

Jag gillar dina bilder som du har på sidan i bloggen!! Hur fint som helst!



Kram

2010-04-06 @ 19:07:30
URL: http://weronicaz.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0