Falafelmamman

2009-03-31 @ 22:07:50
I går var det beställt Falafel till middag...

Även om det är en mycket enkel måltid så tar den tid att göra. Kikärterna ska ligga i blöt, de ska mixas till små fina korn och sedan ska själva smeten blandas. Det ska stå och dra en stund... och sedan ska de friteras.

Och så ska det ju vara gott bröd till och en god sallad...

När man köper falafel ute får man ofta en kålsallad till och så förstås pepperoni, kanske gurka och någon tomatbit och stark eller mild sås till.

Här hemma hade vi en bönsallad och tomater till. Och naturligtvis hemmagjord sås...

I Jordanien får man pommesfrites, tomat och gurka till...

Finns tydligen en mängd olika varianter!

                          

Idag tolkade jag i...

2009-03-31 @ 21:54:02
... en hel timma på jobbet! Har aldrig gjort det så länge på arabiska förut, men det gick bra...

Jag hämtade kunden i receptionen och på väg in till konferensrummet småpratade vi lite... jag presenterade mig och tog reda på vart han kom i från... och sen frågade han mig vilket arabiskt land jag kom ifrån...

Då blev jag jätteglad... han trodde att jag var arab! Det måste i alla fall betyda att min arabiska är någorlunda bra...

Mötet löpte bra och jag tror att kunden var nöjd med resultatet och även chefen verkade nöjd med både resultat och min insats.

Nu ska jag vara ledig en tid... tror jag... och kurera min onda hals som inte vill bli bra igen... rösten försvinner hela tiden och det är oerhört svårt att ta samtal på jobbet då rösten inte fungerar som den ska.


Släckte ni ner?

2009-03-29 @ 22:41:36
Det gjorde jag... men det var faktiskt nära på att jag glömde av det!

Men jag undrar...

Det är en bra tanke för att få  människor att tänka till... men är det inte så att när man ska starta upp allt som varit avstängt under den där timman så drar det så mycket mera energi ... jättemycket mer...än vad man sparade in på att släcka ner en timma.

Det tror i alla fall jag!

Jag och Bebben var ensamma och det var alldeles tyst och svart... tände inte ens ett ljus!

Våfflor till frukost

2009-03-29 @ 12:14:09
Eftersom det inte blev några våfflor gjorda på Våffeldagen på grund utav tidsbrist... så blev det våfflor till frukost idag i stället!

Och det var ju smaskens! En maffig frukost...

Men vilken tid det tar att grädda till så många, efteråt tycker man liksom inte att det var värt tiden man stod där... för vips så är de borta!

                           
                                    (bilden är lånad)
                                  

Nästan bestämt mig...

2009-03-28 @ 16:00:54
Och då tar jag mina barn och flyttar till en annan stad. Har hittat ett fint område och en lägenhet jag skulle vilja köpa... men den kommer ju så klart inte att finnas kvar så länge som jag behöver den att finnas kvar.

Tror att min gräns är nådd!

Äntligen fredag...

2009-03-27 @ 19:47:37
Slut på arbetsveckan...

Vila hägrar!

Efter tvättiden klockan sju imorgon bitti...

Ledig blev mkt upptagen

2009-03-26 @ 19:24:10

Idag skulle jag ha varit ledig!

Jag hade planerat att ta det lugnt... skulle bara tvätta, städa och fixa lite här hemma. Men kvart över åtta på morgonen ringer telefonen, det är chefen...

Hon undrar om jag kan komma in och jobba 5 timmar... jo men visst, man måste väl vara snäll så här i början och ställa upp så fort de ber...visa att man är intresserad!

De fem timmarna blev till sju...

Maken var skitsur för han hade tänkt ha sovmorgon idag (hm... det är inte han som brukar gå upp vid 4-5 på morgonen, han sover ju hela dagarna nuförtiden). Han ville i alla fall inte ta hand om barnen och jag som hade lovat att komma så snabbt som möjligt. Stackars grannflickan... jag väckte henne och frågade om hon skulle kunna tänka sig att lämna barnen på dagis. Underbara tjej... vad skulle jag göra utan henne?!


Behöver verkligen jobba allt vad som går just nu...

Är så trött just nu... skulle kunna somna på plats. Hade nog behövt vara ledig egentligen, men men jag får väl ta det lugnt till helgen istället.

Idag när jag kom hem var i alla fall middagen klar... och de hade till och med städat i vardagsrummet... blev nästan chockad! What the...


Jag hänger inte med längre...

2009-03-25 @ 18:22:47
... livet springer i från mig! Känns som att allt är bara elände...

Är så trött på att ha det så här...

Har inte lust att göra någonting, inte umgås, inte skriva...  bara sova!

Konstigt sammanträffande...

2009-03-24 @ 19:49:12
... förut idag satt jag och tänkte på en sång med Jennifer Lopez, men jag hade totalt glömt av vem det var hon sjöng duett med... så istället satte jag in sången med Baby Boys istället.

Nu kommer det konstiga... alldeles för en stund sen satte jag mig för att titta igenom de bloggar som jag brukar läsa nästan varje dag och vad hittar jag då i Therese blogg... jo sången jag letade efter!

Här har vi den... det är J LO och MArc Anthony i No me ames...





Den är så fin!

Besame fuerte...

2009-03-24 @ 17:55:19
... med Baby Boy:



Mums!

2009-03-22 @ 19:35:12

Idag hade Värstinnan med sig en NY tårta från Almondy's hem...

Den har inte kommit ut på marknaden ännu, men den var underbart god... den klart godaste hitills... tyckte i alla fall vi!

Det är ganska så kul att ha det privilegiet att få provsmaka goda tårtor innan de ens har kommit ut i affären.

Det tackar vi hennes lilla gulliga svärmor för!



Annars har dagen varit lugn och ganska så tråkig faktiskt...


Häromdagen hittade jag en mycket gammal vän på Facebook, Gianni... en vacker (på den tiden) ung italienare som jag träffade på stranden i Nice 1986. Vi är vänner på Facebook nu...  och har skrivit en massa idag. På italienska... gud vad rostig jag var...

Hihi... han tycker att jag ser ut precis som då... och jag tycker att han ser ut som en gammal gubbe! Sorry! Han var den förste som jag var riktigt kär i och den förste som jag kysste...

Kul att minnas lite!


Mitt favoritkonstverk- THE KISS

2009-03-22 @ 17:08:47

        

Klicka på bilden...


Citroner

2009-03-22 @ 11:35:10
Jag älskar citroner! De är inte bara vackra att se på utan jättenyttiga och goda också...

                                         

Och man kan göra en massa gott med dem också....

Tog en sväng till rivieran...

2009-03-21 @ 14:56:59
... det var ut på balkongen det! Herregud var varmt det var där... satt utan kofta, utan strumpor i bara en tunika på balkongen och drack kaffe på förmiddagen... och inte en enda kall vind! Det var jättegott!

Jag slöt ögonen och drömde mig bort...mm... rivieran...

Det hade allt varit något det!

Nej... här är det vardagen som gäller... idag har jag städat köket och tvättat fönster. Ska strax ge mig på resten av lägenheten... inte för att jag orkar (har feber och rösten är nästan väck) utan för att jag måste... det kan inte se ut så här!

En svinstia... där galten stack iväg ut på äventyr utan att bry sig om mina bedjande blickar om hjälp. Kultingarna bara tittar på mig och undrar vad jag är för en jäkla sugga som försöker tvinga dem att böka upp i lägenheten!


I närheten av mitt jobb går det tre stycken stora grisar (mitt i stan) i en hage... de används för att böka upp jorden ( istället för att låta någon gå med jordfräs... det ska nog bli en ekologisk odling)... på bara en veckas tid har de faktiskt nästan bökat upp hela hagen... duktiga grisar!

Så trött...

2009-03-20 @ 21:27:23

Det blir inte mycket skrivet i dessa dagar!

Kommer hem sent på eftermiddagen och då är det massor som ska göras... som jag inte ens orkar egentligen!
Ingen gör något för att hjälpa...

De senaste dagarna har jag dessutom börjat väldigt tidigt på morgonen... har fått gå upp redan vid fyra för att hinna till jobbet i tid!

Men det är jättekul! Jag trivs verkligen och mår jättebra där...

Utbildningen skulle ju vara i tre veckor och idag skulle ha varit sista dagen... men vi var så duktiga så vi har redan jobbat en hel vecka själva.

Nu ska jag sova... har en dunderförkylning och har nästan tappat rösten... tror det är för att jag pratar så mycket i telefon på jobbet... samma fraser om och om igen... stämbanden i samma läge hela tiden... de har nog träningsvärk... stackarna!

Kanske har jag ork att skriva lite mer i morgon... natti natti!


Lördag

2009-03-15 @ 00:22:59
      

      

      

      

Den här dagen var oerhört lång

2009-03-13 @ 21:29:08
Vaknade tidigt imorse... haha... jag har redan vant mig vid att gå upp extra tidigt!

Skickade iväg skolbarnen till skolan och sen åt jag och småbarnen frukost. Ringde dagis vid sju och sa att mina små änglar skulle vara hemma med mig idag.

Efter frukosten lekte vi en stund och sen ringde vi till grannflickan och väckte henne... för henne ville vi ha med oss ut i pulkbacken!

Väl ute... så blev det ett fasligt rännande upp och ner i backen... kände att min rygg inte riktigt klarade av det där! Än mer känns det nu... kan knappt röra mig... det bara sprakar i ryggen på mig!

Lill Prinsessan ville inte dela med sig av pulkan till lillebror så han uppfann sitt eget sätt att ta sig nerför backen... han la sig på mage i snön och så putte han på med händerna och så åkte han på mage nerför, sakta men säkert och det tyckte han var jätteroligt.

Efter en och en halvtimmes åkande var barnens overaller helt sjöblöta... då gick vi in för lite mellanmål och så somnade Bebben och sov middag. Maken låg fortfarande och sov... jag passade på att smita iväg till banken och mataffären.

Till middag blev det starkt kryddad kyckling, potatis och tzatsiki. Mycket uppskattat!

Nu på kvällen när de lite större barnen kommit in i från sina snölekar... drack vi smoothie gjord på frysta blåbär, hallon och banan. Jättegott! Till det åt vi toast...

Jag har så ont i ryggen så jag kan inte ens sitta... ska lägga mig på soffan nu och se om jag kan lyckas få någon att servera mig något kallt att dricka.

Har faktiskt saknat min kurskamrat idag...

Lite mer musik...

2009-03-12 @ 21:04:55
Jag har ju min egen Diva här hemma... men hon sjunger inte för mig! Därför händer det då och då att jag lyssnar på il Divo...

Den här sången är en av mina favoriter... fast jag lyssnar ju helst på den då Bryan Adams sjunger.
Just den här spanska versionen sjunger han i filmen "Don Juan de Marco".




Är det någon som vill ha en kopp varm choklad? Det är bara att stiga på... chokladen är strax klar!

Could I have this kiss forever

2009-03-12 @ 20:49:35
Jag längtar efter lite romantik... ibland hamnar man i perioder då allt känns lite trist! Då lyssnar jag ofta på musik som får mig att längta än mer...

Whitney Houston och Enrique Iglesias:




Saknar värme, gemenskap och närhet... och att vara riktigt glad! Jag är inte olycklig men tror att det ligger nära till hands...

Rejält med snö! Äntligen...

2009-03-12 @ 20:36:55
När jag och lillen gick och la oss hade det precis börjat att snöa lite stilla... när jag vaknade var det alldeles vitt ute! Vilket underbart vinterlandskap, jag satt nyss på balkongen med en kopp te och bara njöt! Halva balkongen var snöfull och hela räcket var täckt. Jag tog en näve och... det var kramsnö! Härligt!

Barnen har varit ute och åkt pulka hela eftermiddagen... det gick knappt att få in dem!

I morgon är jag ledig och då ska jag faktiskt låta småbarnen vara lediga från dagis för jag saknar så att vara med dem. Om snön fortfarande ligger kvar ska vi ut och åka pulka.

Maken är tydligen väldigt upptagen för han har  inte varit hemma en endaste kväll sen den kväll då han kom tillbaka från sin resa. Han är ute hela nätterna och dyker upp på morgonen lagom till att jag ska iväg till jobbet, det betyder ju att han sover hela dagarna medan barnen är på jobbet och han gör absolut ingenting hemma... Hm!

Han har en kompis här från sitt hemland som bor hos en systerson till honom, så det är där han hänger hela tiden... som tur är så åker kompisen hem snart igen! Då får det nog bli lite rotation på dököttet!

Lill Prinsessan sover redan, trött efter allt pulkåkande... men nu är det dags att få de andra tre i säng.

Divan håller på att göra sig i ordning för att gå ut och träffa några kompisar, Värstinnan är hos the Man (pojkvännen) och Lill Maran och Prinsen är hos pappa.

Prinsen har visst varit på ett par lägenhetsvisningar... spännande... få se om det leder till något!

En tupplur

2009-03-12 @ 19:15:40
Idag slutade jag redan vid tolv... jag snabbade mig hem för att hinna hem innan det var dags för Bebben att sova middag.
Jag hade tur... han var fortfarande vaken när jag kom.

Vi somnade strax och den här trötta alldeles utmattade mamman som sovit jättedåligt de senaste nätterna sov ända till klockan halv sex. Jag måste ha varit redigt trött!

I morgon är jag ledig... för handledaren på utbildningen hade bokat in sig för arbete på söndag och det betyder att vi, hennes två elever också måste arbeta då. Det betyder inte att vi måste jobba helg sen utan man väljer själv.

Utbildningen ska ju vara i tre veckor... men vår handledare har sedan i måndags låtit oss arbeta själva... det är bra, hon tycker tydligen att vi är duktiga elever. Igår fick vi beröm av chefen för att vi redan skötte oss själva. Hi hi... då  blir man lite stolt! Den andra gruppen, vi är nämligen fyra stycken nya och två i varje grupp... har inte ens fått lov att svara i telefonen ännu.

Det är lite pirrigt och nervöst för man måste arbeta snabbt som sjutton i takt med att kunden pratar och datasystemet är inte riktigt helt lätt.

Men roligt är det!

Det fungerar inte...

2009-03-11 @ 17:52:31
Hur vi än vänder och vrider på det så är det hela tiden jag som tydligen ska dra det tyngsta lasset...

Ingenting fungerar, trots att jag förbereder det mesta. Ska det vara så här så kommer jag inte att orka!

Ingen är villig att dra sitt strå till stacken...

Hur hinner man?!

2009-03-10 @ 19:10:04
Jag har aldrig jobbat heltid och haft småbarn förut... jag har alltid anpassat arbetstiden efter barnen. Just nu känns det som att jag inte riktigt vet hur jag ska få allt att fungera smidigt.

Det är ju redan kvällen när jag kommer hem... mat ska lagas, det ska handlas, tvättas, städas och göras läxor och även umgås.

Hur hinner alla som har det så här? Jag fattar inte hur små barn klarar att ha det så här. Över tio timmar på dagis skulle det bli om de var där... nu är mina inte där så länge bara för att maken ju är ledig fortfarande... men tänk sen!

I morse gick jag hemifrån innan klockan sex och kom hem igen vid halv sex... och då hade jag också hunnit gå och köpa toapapper som maken glömt att köpa.

Barnen är jättetrötta och vill inget hellre än att gå och lägga sig...

Jag längtar efter mina barn!

Lite uppiggande

2009-03-10 @ 19:02:51
A Dios le pido- Juanes

Sjung med vet jag:


 


Que mis ojos se despierten
con la luz de tu mirada
yo a Dios le pido
que mi madre no se muera
y que mi padre me recuerde
a Dios le pido

Que te quedes a mi lado
y que mas nunca te me vayas mi vida
a Dios le pido
que mi alma no descanse
cuando de amarte se trate mi cielo
a Dios le pido

Por los di­as que me quedan
y las noches que aun no llegan
yo a Dios le pido
por los hijos de mis hijos
y los hijos de tus hijos
a Dios le pido

Que mi pueblo no derrame tanta sangre
y se levante mi gente
a Dios le pido
que mi alma no descanse
cuando de amarte se trate mi cielo
a Dios le pido

Un segundo mas de vida para darte
y mi corazon entero entregarte
un segundo mas de vida para darte
y a tu lado para siempre yo quedarme
un segundo mas de vida
yo a Dios le pido

Que si me muero sea de amor
y si me enamoro sea de vos
y que de tu voz sea este corazon
todos los di­as a Dios le pido
que si me muero sea de amor
y si me enamoro sea de vos
y que de tu voz sea este corazon
todos los di­as a Dios le pido
a Dios le pido

Så trött så trött!

2009-03-09 @ 22:36:38
Rubriken säger allt... orkar inte skriva ett ord till!

Sköna söndag

2009-03-08 @ 18:39:27
       

       

       

        

Idag har det varit full fart ända sen i morse... trots att vi kom i säng sent var vi uppe tidigt och begav oss av till Vattenpalatset med barnen.

Prinsessan hade en kompis med sig och de badade för sig själva, därför blev det inget kort på dem. Bad och lek gör små barn hungriga... så vi pausade badet och åt mat från Vattenpalatsets egen restaurang. Efter maten fick de ta det lugnt en stund innan det var dags att bada mera...

Väl hemma i våra egna trakter igen så promenerade barnen i förväg hem och maken och jag gick på shoppingrunda i köpcentret. Det blev en omgång kläder till alla småbarnen och så till maken... som vanligt blev det inget till mamma!

Trots att det egentligen är mamman som är i störst nöd vad gäller kläder...  ja ja ... jag får väl ta mig en tur i lugn och ro en annan dag! Vilken kvinnodag...

Nu ska jag fixa och greja inför morgondagen... sen är det makens tur att stå för markservicen hela veckan!


Hur är datorn funtad?

2009-03-07 @ 18:38:37
Vilken jämförelse!

Jag har blivit morfad...


MyHeritage: Släktträd - Släktforskning - Kändis


Tantmode: Lite glamour...

2009-03-07 @ 18:07:26
Det var längesen jag satte in några bilder eller skrev något om kläder... eftersom jag inte är den som har varken råd eller tid att gå och handla till mig själv så kan jag ju visa något som andra köper.

En av mina svägerskor i Jordanien har tillsammans med sin man ett par butiker där de säljer enbart aftonklänningar, affärerna går strålande. De har även en butik med enbart brudklänningar.

Arabiska kvinnor klär upp sig på ett helt annat sätt och mycket oftare än vad vi svenska kvinnor gör... de går ju ofta på stora förlovningsfester och bröllop. Jag har då aldrig i hela mitt liv haft på mig en aftonklänning... och jag tror aldrig jag kommer att ha någon på mig i framtiden heller.

Här är ett par bilder från en av butikernas skyltning, som maken tog nu när han var där...

     

     
     

    

    

Det går redan framåt...

2009-03-06 @ 19:58:02
... på nya jobbet!

Idag kom en av cheferna (från en annan avdelning) och min gruppledare och frågade mig om jag skulle kunna tolka på ett möte mellan handläggare och kund. De har tydligen en stor kundgrupp som talar arabiska och är i stort behov av att någon pratar arabiska.

Så min gruppledare hade redan kommit på den briljanta idén att alla samtal där de behöver någon som talar arabiska (samt diverse andra språk) ska kopplas direkt till mig. Jag blev glad för det betyder att det är möjligt att utvecklas och komma vidare till högre tjänster inom just den förvaltningen.

Min kollega som också är arabisktalande, men som talar en lite mer svårbegriplig dialekt vågade sig inte på uppdraget... jag är så glad för att jag har fått chansen att lära mig standard arabiskan plus en hel del olika dialekter. Den arabiska jag talar kan de flesta arabisktalande förstå och det är ju bra!

Stackars grannflickan var helt slut idag när jag kom hem... hon hade varit igång sen klockan sju imorse! Ingen rast och ingen ro... de här ungarna är rena mardrömmen! Jag själv har ju haft en lugn och tyst dag idag också, då  jag gick hemifrån redan vid sex.

Senare ikväll kommer maken hem från sin resa... få se om jag lyckas hålla mig vaken tills dess! Är aningen trött då jag knappt sov något i natt, Bebben sov oroligt och vaknade hela tiden av en hosta som inte ville ge med sig.

Nu ska jag gosa med mina babysar...

Nytt pariserhjul i Göteborg!

2009-03-05 @ 18:56:35
Redan till sommaren kommer vi förmodligen att få en ny turistattraktion här i Göteborg. Det är ett 60 meter högt (det på Liseberg är 24 m) pariserhjul som ska byggas bredvid operan. Det kommer att vara nästan lika högt som Läppstiftet.

Pariserhjulet är just nu på väg till sverige i 24 lastcontainrar ända från Australien. Göteborg & Co och Liseberg står tillsammans för projektet, de ska hyra hjulet för 22 miljoner kronor per år. Det blir till en början två år...

Man ska kunna åka i det året runt då det inte är öppna korgar och det finns värme...

Lilla London som Göteborg i bland kallas blir alltså än mer likt London...

Konstigt faktiskt för man hör ju Göteborg kallas för lilla Paris också ibland... hur ska de ha det egentligen?!




Första dagen på nya jobbet avklarad...

2009-03-05 @ 18:47:22
... vilken känsla att inte behöva höra ett barnaskri på hela dagen! Men gud vad jag har längtat efter dem...

Det känns också knepigt att komma hem vid sextiden och inte ha klarat av en enda hushållssyssla hemma... vet inte om jag kommer att klara det! Jag är inte fysiskt trött som jag kan vara efter en heldag hemma med allt var det innebär, däremot är det ganska så fullt utav information i huvudet.

Det är två nya datasystem att lära in... jag blev glad när jag såg att båda systemen påminner om andra system jag redan jobbat med innan.

Det är en trevlig arbetsplats med trevliga kollegor så det kommer nog att bli alla tiders att jobba där...

Längtar redan tills imorgon... fast inte efter att behöva gå hemifrån vid sex!

Operation...

2009-03-04 @ 15:28:33
Det är vad lill Fan har att vänta... inom tre månader!

Vilken stressig dag... fram och tillbaka. Fast lill Fan och jag fick en lugn stund i sjukhusets cafeteria där vi fikade lite.

Nu ska här snabbt lagas mat och sedan är det tvättid...

Få se om det blir något mer bloggande!

Det bidde en dammsugare...

2009-03-03 @ 20:38:49
... från ica... som hittat!

Nu ska här dammsugas, vi har gått här och sopat och sopat de senaste två veckorna. Ibland har dammsugaren startat men för det mesta så har den inte gjort det. Men... nu är vi av med det problemet!

Idag när vi pratade med maken på msn messenger hade alla hans systrar kommit för att se oss i kameran. Men jag tror inte att de blev nöjda med oss för ... lill Fan hade en kompis här och de var i full färd med att spela playstation, Prinsessan och hennes kompis dansade i hennes rum, lill Prinsessan var övertrött och satt bara och skrek...

Jag själv hade bara mitt dammsugarköp i huvudet och ville bara avsluta det hela för att sticka iväg till ica... den ende som tyckte det var roligt var Bebben... han satt förtjust framför datorn och kameran och vinkade till tanterna på skärmen. Han har ju inte en aning om vem de är... för honom var de helt enkelt bara vanliga tanter som vinkade och kastade slängkyssar till honom, vilka han glatt besvarade. Och varje gång han såg pappa på skärmen så skrek han små glädjetjut..."jaaaaaaaa...pappa där!"

I morgon har jag flera möten inbokade och även ett besök på sjukhuset med lill Fan... så det blir till att hoppa i säng någorlunda tidigt idag.

Fast det förstås... Värstinnan, grannflickan och jag ska se på film... så det kanske inte blir så tidigt som jag tror!

Puh... och en suck av lättnad!

2009-03-03 @ 15:48:13
Mötet med rektorn var inte vad jag väntade mig...
Trodde att han ställt till det ordentligt den lille busen, men det var typ bara en uppföljning av tidigare möten.

Nu ska vi äta pizza...

Hinner inte laga riktig mat idag, för nu förbereds det för fullt för mammans nya jobb på heltid... för mamman måste ju fixa så att allt fungerar så smidigt som möjligt för alla inblandade parter...

Ett litet dilemma bara... och det är att dagis inte har öppet så tidigt på morgonen som jag skulle behöva... en del morgnar måste jag nämligen åka hemifrån redan klockan kvart över 5 på morgonen.

Får se hur vi ska lösa det...

Dammsugaren har lagt av... precis när man behöver den som bäst... funderar på att gå ner till ica och köpa en ny. Undrar om de har någon som är bra?!

Den som har lagt av nu efter halvlång och trogen tjänst kostade multum och var en present från föräldraskapet... har inte riktigt råd att införskaffa en i samma liga.

Bara den suger så får man väl vara glad... ;)

Åtta år idag!

2009-03-02 @ 19:40:30
Grattis på födelsedagen lill Fan!

                    

Idag har vi en superglad åttaåring i vårt hus... överlycklig över sina presenter!

Han fick ett gäng böcker, en turtles med motorcykel, ny kontroll och ett nytt GTA spel till sitt playstation och sist men inte minst så fick han sitt eget lilla akvarium med guppyfiskar i.

Akvariet är inte så stort utan lagom för en liten nybörjare och inte är det många fiskar heller... de har fått namn alla fyra!
Om en vecka eller två kan vi fylla på med lite mer fisk... vattnet måste tydligen stabilisera sig.

Jag fick smyga och smussla med akvariet för att det skulle bli en överraskning... i morse när han vaknade så stod det där på den nya hyllan i hans rum.

Hans kommentar: " Det är bara för mycket...!"

Jag fick jobb!

2009-03-02 @ 17:04:57
Ett litet snabbt telefonsamtal i morse... är du fortfarande intresserad av tjänsten? Mitt svar: Ja!  OK, kan du börja på torsdag...

När jag kom hem från kursen på AF hade jag fått ett mail med arbetstider för de kommande tre veckorna...

Nu gäller det bara att få dagis att gå med på en snabb  ändring av barnens vistelse på dagis. Eller kanske inte... får jag bara någon som ställer upp de här två första dagarna i den här veckan så löser det sig sen, för maken kommer hem på fredag kväll... mycket tidigare än väntat!

Hans planer hade gått i stöpet...fick inte visum till det land han skulle besöka och ingen förklaring varför han fick nej. Han själv trodde det berodde på att hans hemland och det andra landet haft ganska så dåliga relationer den sista tiden.

Idag fick jag också ett meddelande på mobilen angående lill Fan... möte hos rektorn imorgon.
Känner att det börjar bli lite mycket av allt det onda nu... skulle behöva något riktigt roligt... klart... jobbet är jag ju glad för!

Utmattad... både i kropp och själ!

2009-03-01 @ 18:36:17
Det är så jag känner mig just nu!

Idag får bannemej ungarna gå och lägga sig så fort de duschat och ätit kvällsmat... inget tvtittande här inte!

Jag ska bada skumbad och ha mammamys tror jag...

Sen ska jag förbereda lill Fans present.... och göra min förbenade läxa... som tur är så är det sista kurstillfället på AF imorgon.

Usch... jag är helt slut alltså!

Jag är helt...

2009-03-01 @ 15:46:18
... värdelös och en urdålig mamma! Det har jag fått höra idag. Så det så...

RSS 2.0