Tiden går ... som sagt!

2010-08-31 @ 00:46:55
Och nu har man då blivit ännu ett år äldre... nästan så att man deppar ihop bara för det.

Fick ett par tröstande ord av Divan som inte visste att jag deppade... hon tyckte att jag såg ung ut!

Det var ju snällt!

Så nu var jag färdig för den här gången...

Har en massa att skriva och jag VILL skriva, men det är något som stoppar mig. Har jag plötsligt blivit anti-bloggning?
Jag läser en massa andra bloggar och vissa mår jag nästan illa av att läsa, så som de viker ut sig själva och sitt liv. Och då undrar jag stilla... finns det människor som tänker så om mig också?

Då vill jag inte blogga mer...

Piiiinsamt!

2010-08-19 @ 19:42:08

Jobbar kväll och sitter alltså på jobbet nu...

Alldeles nyss så vaknade jag!

Tro det eller ej ... men jag lyckades alltså somna på arbetstid, sittandes framför datorn. Hur sjutton gick det till?

Jo jag är så trött så att jag knappt kan hålla ögonen öppna...(men nu känner jag mig faktiskt mycket piggare... små power-naps hjälper faktiskt!)... jag puttade undan tangentbordet och la ner huvudet på skrivbordet. Och vips så sov jag... fattas bara att jag får höra sen att jag snarkat också! För det gör jag tydligen när jag är dundertrött...

Jag vaknade av att telefonen ringde... satte mig kvickt upp och svarade yrvaket. Trodde först inte att jag hade sovit något men så tittade jag på klockan... hm... jag sov i hela 20 minuter.

Slutar om en halvtimma och då ska jag hem och SOOOOOOOOOOOOOOOVA... sen blir det upp tidigt imorgon bitti för att gå hit igen. Lördag är ledig dag och då är det dags för stora SHOPPARDAGEN...

Har inte hunnit inhandla ungarnas gympakläder, nya gummistövlar och sånt där än... och så behövs det en massa vanliga kläder också.

Nej nu ska jag så sakteliga börja plocka ihop på mitt skrivbord... göra fint för imorgon.

Ha en bra kväll!


Då går sommaren mot sitt slut...

2010-08-16 @ 10:17:06
Kvällarna börjar redan kännas lite höstiga... men samtidigt känns det fortfarande somrigt eftersom det är så varmt och kvavt!

Kanske dags att ta tag i bloggningen...

Har den senaste tiden varit riktigt duktig och shoppat kläder till mig själv... börjar känna mig riktigt mänsklig igen!
De svullna benen är under kontroll för tillfället...

Nu är det dags att börja ladda inför höst och vinter... barnen måste ha nya saker till skolan och så småningom även vinterkläder. Kanske skulle man ta sig en liten resa till Ullared...

I förra veckan blev jag glatt överraskad då jag träffade en av mina äldsta bloggvänner (Mrs Mulatt som numera har bloggen Baby Mama) nere i centrum på busstationen. Vi var båda på väg till våra jobb...

Jag var inne på Pressbyrån för att köpa halstabletter och när jag är på väg ut därifrån hör jag någon säga: Är du inte Mimia? Vänder mig och och där sitter min kära Mrs Mulatt...

Vi har inte träffats live förut... men hon var en lika god och glad tjej som jag trodde att hon skulle vara. Och så himla snygg! Vi hann inte prata så länge för bussarna kom...

Min egentid med de stora barnen har inte blivit av ännu... få se om jag lyckas få ihop dem i samlad trupp innan skolorna sätter igån igen.

Vi nöjer oss med det här idag... en liten mjukstart! :)

Bloggen har tyvärr...

2010-08-07 @ 12:58:06
... halkat ner på sista plats på min-have-to-do lista!

Egentligen har jag nog väldigt mycket att skriva om men det känns inte som att det passar att blogga om det... jag mår i alla fall inget vidare. Många tankar far runt i mitt lilla huvud!

Jobbar idag näst sista dagen på mitt fullspäckade sommarschema... fast jag är dock redan uppbokad för nästa vecka också!

Hade tänkt ta det lite lugnt ett par veckor... dels för att vila och dels för att skriva klart en uppsats. Ska även göra om i vardagsrummet nu i dagarna. Men vi får se hur det blir med ledigheten... det finns ganska så mycket jobb just nu.

Mitt projekt... framskrider i stilla mak... har inte haft tid att ens tänka på det under sommaren. Har dock bokat in två jobb från slutet av september och två månader framåt.

Snart kanske bloggandan kommer tillbaka...

För det är inte så att jag håller mig borta från nätet... jag är minsann sysselsatt på annat håll! ;)

Kram på er alla mina vänner... ni vet vilka ni är!

RSS 2.0