Grattis min Prins!

2009-02-28 @ 21:19:22
Idag fyller Prinsen 21 år... jag födde honom på min 21 1/2 årsdag. Nästa år blir jag 44 och han 22... precis dubbelt! Det händer bara en gång... att man är dubbelt så gammal precis på siffrorna... för dubbelt så gammal är man ju alltid!

Gud vad rörigt jag skriver...

I alla fall...

                    

Hoppas ni får en jättekul kväll ute och att pappas mat smakade smaskens! Puss på er!


Min lilla Värstinna... Grattis på namnsdagen idag! Jag glömde att säga det när jag ringde... och sen var ju din mobil avstängd. Puss på dig med!

... konstiga saker!

2009-02-28 @ 20:47:26
Det händer så mycket konstiga saker!

Det var Värstinnan som först såg löpsedlarna i går och ringde pappa... hon förstod direkt att det var lillebror det handlade om ... hon tyckte faktiskt att det var lite roligt... hon retades lite med pappsen och sa... inte ens vi stora värstingar har lyckats hamna på löpsedlarna!

Vi har pratat ganska så mycket om det här sen det hände... och man kan ju bara undra hur den  lilla krabaten känner sig inuti... även om det bara skulle ha varit lek så måste det ha varit något stort för en sexåring, man blir inte lämnad ensam på det sättet om det hade varit lek!

Dagen efter brann det här i knutarna... nej inte riktigt, men inte alls långt härifrån! Prinsessans klasskamrat är nu utan hem... ungarna kände hur det luktade rök när de skulle hem från skolan och plötsligt hörde de en explosion.

Jag var precis i affären och handlade och hörde ju alla brand och polisbilar som kom med sirenerna på... skyndade mig hem och hittade mina ungar på första parkett. Som tur var så hade Värstinnan också sett att det var brand på gång och gått för att möta barnen. Man vill ju inte att de ska vara i vägen för brandmännen...

                    

 Fyra lägenheter påverkades av branden... Prinsessans klasskamrat och hans familj fick ta in på hotell. Allt i lägenheten blev förstört, tur att de inte var hemma!

Det händer så mycket...

2009-02-28 @ 20:22:38

Igår stod det på GT:s löpsedel att en sexårig pojke blivit fastbunden och lämnad ensam av tre äldre pojkar i skolans kapprum...

Var får de allt ifrån? Är de så påverkade av tv eller olika spel att de måste leva ut sina fantasier i verkligheten?
Man blir ju rädd!

Den lille pojken i det här fallet känner vi mycket väl då det är vår lille älskling, de stora barnens lillebror. Han har mått jättedåligt sen det hände och har varit hemma från skolan i flera dagar.

I artikeln säger rektorn att han skulle ha polisanmält saken själv om inte pappan gjort det... hm... till pappan sa han att det var onödigt att polisanmäla då det bara var på lek.

Men är det bara på lek när tre elvaåringar tar en liten sexåring och binder honom både till händer och fötter, sätter på honom munkavle och sedan hänger upp honom på klädkroken och går därifrån... lämnar honom i kapprummet med stängd dörr... Är det lek?!


Aj aj aj!

2009-02-27 @ 19:08:33
Mina stackars armar värker...

Idag skickade jag Divan och hennes kompis till Ikea för att köpa en hylla till lill Fans rum. Det blev en svart Expedit, som matchar med resten av färgerna i hans rum. Svart, grått, rött och vitt!

Varför passar aldrig hålen riktigt? Det är alltid något som känns fel när man väl håller på och skruvar, fastän man försöker skruva jämt så att det inte ska bli skevt.

I nästa vecka ska jag själv ta mig en tur till Ikea för att köpa förvaringslådor som passar till hyllan...

Jag gick in på skopunkten för att se om jag kunde hitta ett par billiga "hemma" stövlar, alltså mjuka och bekväma stövlar som kanske inte passar att ha på jobbet... Men det fanns inga! Däremot hittade lill Prinsessan ett par fina stövlar hon inte kunde slita sig ifrån. Jag kom dessutom på att lill Fan lyckats göra sönder sina vinterkängor och faktiskt sprungit runt i kylan i en veckas tid i sina höstskor. Det fick bli ett par nya kängor till honom också... och när vi ändå var i farten så fick Prinsessan det par som var gratis... ett par fina ankelstövlar i brunt.

Sen var vi faktiskt och köpte en del av lill Fans födelsedagspresent... jag låg och tänkte länge och väl igår kväll på vad som skulle kunna vara en bra present. Jag ville ge honom något speciellt... och jag tror att jag kom på det!

Prinsessan säger att han kommer att skrika utav lycka på måndag! Det blev en väldigt dyr present eftersom jag var tvungen att köpa hyllan också... för annars skulle han inte ha någon plats att ställa sin present på. Fast det är klart hyllan hade jag ju redan bestämt mig för för längesen.

Idag blir det pizza... mina händer och armar orkar inte mer idag!

Stjärnklart

2009-02-26 @ 22:42:14
Har pecis varit ute en sväng och tittat på stjärnorna... så vackert! Det var längesen det var så stjärnklart.

Idag har jag ägnat mig åt lite shopping. Det blev nya gardiner till vardagsrummet och köket. En ny brödkorg och smörknivar. Ett par böcker på bokrean... två kokböcker, en om indisk mat och en om medelhavsmat. Plus en bok om krukträdgårdar.

Har redan börjat att planera hur balkongen ska se ut i år...

Det har inte blivit så mycket bloggande det sista... känner mig aningen deppig och ur gängorna!

Sitter just nu och funderar på vad lill Fan ska få i födelsedagspresent... han fyller år om ett par dagar bara. Köpte förresten ett par böcker till honom också idag!

Han älskar ju att läsa och att lära...

Sol och ljus

2009-02-24 @ 10:29:47
Vad fint det har varit de senaste dagarna!

Solsken och ljus, det blir inte mörkt lika snabbt på eftermiddagen längre... man kan känna att naturen börjar att andas vår. Fantastiskt att bara lite ljus kan få människor att må så mycket bättre och göra dem gladare.

Min rygg har varit helt hopplös den senaste tiden... den vill inte alls vara med! Jag älskar att gå långa promenader... men den sista tiden har det inte gått, för när jag går så får jag ändå mer ont i ryggen. Värken går liksom ner i benen, det blir svårt att röra dem och så domnar de och för varje steg jag tar blir värken i ryggen värre och värre... det bränner och knakar!

Hoppas det blir bättre eller försvinner snart... så att jag kan promenera i vårsolen när den tittar fram.


Jag kommer ingen vart...

2009-02-23 @ 22:09:39
Har fortfarande inte lämnat in mitt säljbrev till handläggaren... inte för att jag inte har gjort det utan för att jag inte har varit på kursen eftersom barnen har varit dåliga.

Men jag är inte nöjd med det... tror inte att det är så som han vill ha det. Jag är så jättedålig på att skriva något bra om mig själv. Och hur jag än formulerar det hela så känns det inte bra...

Det är mycket lättare att skriva om någon annan...

Fy ...

2009-02-23 @ 14:57:21
Jag hatar tycker väldigt illa om egoistiska och självcentrerade människor som dessutom är elaka! Fy för dem!

Varför ska det vara så svårt

...att en enda liten gång tagga ner och tänka på någon annan än sig själv.
...att känna medlidande med en annan... är det så svårt?
...att en enda gång stiga ner från sina höga hästar och behandla en annan människa med vänlighet och respekt.

Jag hoppas att den här människan en vacker dag får smaka på sin egen medicin... och då ska jag vara lika hård tillbaka -NOT!-


Undrar om jag vågar?

2009-02-23 @ 00:47:40
                      

Kompisens man har en svindlande hobby... segelflyg! Hela hans familj har varit uppe och flugit med honom. Jag vill också prova, men jag undrar om jag vågar... (säger jag som inget hellre önskar än att få göra kurs i fallskärmshoppning)


                            Skulle du våga?

Stadsparksbadet i Borås

2009-02-23 @ 00:17:50
Vi har ju tillbringat en alldeles underbar helg i Borås hos vänner och det absolut bästa enligt barnen var ju förstås när vi var och badade i Stadsparksbadet.

    

Min kamera är ju ute på vift... men som tur var så tog väninnan med sin kamera till badet så att vi kunde föreviga den trevliga dagen. Lill Prinsessan var lite skraj och försiktig till en början men sen var det bara lek...
Tycker om den här bilden, den ser lite suddig ut men det var bara för att linsen på kameran immade igen utav värmen som var där inne...

     

Här sitter de små bästisarna och småpratar... de tittar på barnen som åker rutschkana... i början vågade de inte åka, men sen provade de med att hålla väninnan i handen och då var det ju inte så farligt. Hux flux så åkte de själva!

     

Lill Fan och Prinsessan öste på för fullt... här tävlar de om vem som kan paddla sig fram snabbast. Roligast var det när vågmaskinen var på!

     

De större barnen var så duktiga och lekte även med de små som ju var lite försiktigare...

     

Bebben gillade inte alls att bada i badhus... kanske var det för att han fick vara "flicka" för dagen!
Elaka mamman hittade inte Bebbens badbyxor... men väninnan hade en baddräkt som passade honom perfekt.
Men även Bebben glömde sen av sin rädsla och gick på upptäcksfärd... här spanar han in en stor tjej i bikini!

      

Efter badet var alla superhungriga... vi åt god middag, kycklinggryta med ris och sen pannkakor!
Alla barnen var så trötta och somnade tidigt på kvällen. Vi vuxna fick en lugn kväll... med film och gottgott!

Tack igen älskling... det var hur mysigt som helst! Snart kommer jag igen... och då ska jag flyga segelflyg med din man! Det har han lovat mig... men då tar jag nog bara Prinsen med mig! Puszi

Tack gumman...

2009-02-22 @ 20:33:29
... för en underbar helg! Nu kommer jag att längta ihjäl mig efter dig...

Men jag kommer snart igen för jag ska flyga segelflyg så fort vädret tillåter... haha!

Nu ska jag göra läxan och få tyst på ungarna som redan ligger till sängs men inte kan sluta att prata om äventyren...




Och i morgon får jag svar...

Små små perfekta...

2009-02-20 @ 14:51:45
... snöstjärnor hade jag i mitt hår idag!

Det snöade lätt när jag gick hem från dagis med barnen... jag råkade av en händelse titta ner på mitt hår och där såg jag små små alldeles helt perfekta snöstjärnor.Så vackra! Ibland önskar jag att jag hade ett mikroskop... men det är klart snöstjärnorna skulle ju förstås smälta innan jag hann titta på dem.

Intervjun gick bra... hade detta varit för några år sen så hade jag varit så där jättenervös inför varje intervju... men jag känner mig faktiskt helt coollugn under varje intervju. Avslappnad och glad!

Nu är det bara till att vänta på svar!

Strax bär det av mot Göteborg och tågstationen... barnen ska bara äta lite pizza först!

Telefonintervjun ledde till...

2009-02-19 @ 17:27:31
... ännu en intervju! Så på onsdag ska jag in och gå på intervju igen...

Det börjar bli mycket nu... med tanke på att jag har intervjun imorgon också. Men det är väl bra att man får lite respons på alla dessa jobb man söker.

Nu snöar det på för fullt igen... jippi... hoppas det blir riktigt mycket!

Sommarminnen

2009-02-19 @ 16:16:50

Vår lilla trip blir av

2009-02-19 @ 15:20:00
I morgon åker småbarnen och jag till Borås för att hälsa på älsklingsvännen och hennes familj. Ska bli jättekul eftersom vi inte träffas så ofta nuförtiden.

Ikväll ska jag boka tågbiljett och fixa i ordning den packning vi behöver ha med oss. Så när jag är tillbaka från min intervju imorgon och har hämtat barnen på skola och dagis så bär det iväg på lite äventyr...

Borås Djurpark har väl inte öppet vintertid men det kan vi ta till våren eller sommaren...

Ska bli så mysigt att få gosa med min väninna!

Det faller små små...

2009-02-19 @ 01:51:28
...snöflingor utanför mitt fönster! Och jag ser att pulkbacken äntligen börjar att se ut som en pulkbacke ska se ut...

Hoppas det ligger kvar tills imorgon bara...

Jag var tvungen att öppna mitt köksfönster och stå där en lång stund och bara andas in den kalla luften och titta på de små små snökornen... de är pyttesmå! Det är kramsnö...

Jag älskar att vara ensam och vaken vid den här tiden... allt är tyst och stilla... det är nästan så att jag kan höra mina egna tankar. Sömnen vill inte riktigt infinna sig.

Huga ... jag måste ju faktiskt gå och lägga mig nu för annars orkar jag inte upp i morgon bitti...




Maken har det bra han

2009-02-18 @ 13:51:39
Fick ett sms igår kväll där det stod att han måste vänta minst 9 dagar till på det visum han väntar på...

Bra för honom... längre tid med familjen i jordanien... från början hade han ju bara tänkt stanna där i två tre dagar.

Dåligt för mig och barnen som inte har en aning om när han kommer hem igen... 


Men ,men... vi är ganska så duktiga på att klara oss utan honom så det går nog vägen den här gången också!

Just nu är jag sur... för tanten som skulle tvätta efter mig slängde ut min våta tvätt i en korg, det skulle gå tio minuter in på hennes tvättid nämligen... och så är jag sur på Divan som snackade i telefon med sin älskling istället för att sköta tvätten som hon borde ha gjort, då hade den nämligen blivit klar innan tantens tid började.

Så nu står där en tvättvagn därnere full av vattendrypande påslakan och kuddar... hela tvättstugan är våt, men det får faktiskt tanten torka upp själv. Jag tänker då rakt inte göra det!

Idag har jag också sökt DRÖMJOBBET... som jag har väntat på att få se just en sån här annons! Jag blev eld och lågor och skickade genast in en ansökan.

Varför är det så att då man nästan tror att man redan har fått ett jobb så hittar man det man verkligen vill och drömmer om? Ska jag i så fall tacka nej till det andra om jag får det för att vänta och se hur det går med detta? Jag gillar båda jobben och skulle verkligen vilja jobba på båda ställena... men det jag hittade idag är VERKLIGEN helt rätt och det som jag har önskat att jobba med i många år.

Svåra saker det här... för en virrig liten  mamma!

I'm in heaven

2009-02-18 @ 10:44:34
Idag tvättar vi täcken och kuddar för fulla muggar!

Då blir jag lite nostalgisk och tror att jag är en ängel... för när jag var liten och det snöade så där lite små lätta fjun så brukade morfar alltid säga att nu har änglarna storstädning och skakar alla kuddar och täcken... snön skulle alltså symbolisera anddun!

Så idag är jag en ängel som skakar mina kuddar och täcken...

                            

Jag ska vara snögg!

2009-02-17 @ 18:46:13
Lill Prinsessan har hamnat i en "fjortis-period" vid bara 3 års ålder. Hon ska vara "snögg" (som hon själv säger) varje dag. Det ska vara fina kläder och fina frisyrer och målade naglar...

Idag tvingade hon storasyster att göra en inbaka fläta efter badet. Det är inte det enklaste med tanke på att hennes hår inte är så jättelångt ännu och så lockar det sig, så det är svårt att få flätan fin... speciellt när "fjortisen" inte orkar sitta stilla så länge...

Sminkas ska det också göras var och varannan dag... för det är ju också så snöggt!

                           

I hate it

2009-02-17 @ 15:03:05
Jag hatar att vara så här fattig som jag är just idag och resten av den här veckan...  thanks God it's barnbidragsfriday den här veckan!

Jag helt enkelt måste köpa något att ha på mig... det ska helst ske innan fredag... men hur?!

På fredag gäller det... fick ett samtal imorse från rekryteraren, som jag var på intervju hos igår... företaget vill träffa mig för en egen intervju... det är jag och två till. Jag har ju inget körkort och det är väl ett stort minus!

Företaget är stort och internationellt... en global koncern. Spännande...


Dagen

2009-02-16 @ 19:58:10
Det har varit en behaglig dag... de få timmar jag får vara för mig själv utanför hemmets väggar är som värsta terapin och hälsokuren. Jag behöver inte åka på spa för att slappna av och må bra... för mig räcker det att åka iväg i min ensamhet ett par timmar, så är jag som ny sen.

Intervjun gick bra och det var inte ett dugg nervöst! Jag får besked antingen den här veckan eller senast i slutet av nästa vecka...

Jobbet verkar vara precis det jag söker... så nu håller jag tummarna extra hårt!

Men hur gör jag nu med det andra jobbet? Den rekryteraren skulle ju återkomma nu i veckan... tänk om jag får komma dit på intervju och de bestämmer sig före de andra. Hur ska jag då välja? Tänk om jag tackar nej till det ena och sen inte får det andra heller...

Hi hi det är alltid något som bekymrar en...

Nu ska jag ner till tvättstugan för att hämta upp dagens andra skörd av tvätt... hade en tvättid i morse och sen bokade jag en till på eftermiddagen... men faktiskt så finns det fortfarande tvätt kvar! Det tar aldrig slut...

Funderar på att åka till Borås med småbarnen i helgen... det är lockande... vi behöver en lite längre utflykt. Längtar efter min bästis! Och i Borås har vi ju Knalleland... shopping som lockar!

Godmorgon

2009-02-16 @ 09:53:05
Sitter här med en god varm kopp kaffe och värmer mina händer! Kinderna är fortfarande röda och iskalla efter morgonpromenaden till och från dagis.

Det var kallt men skönt ute! Efter att jag lämnat barnen gick jag en ny väg hem... jag brukar alltid gå samma enkla och snabba väg annars men har många gånger tänkt att ta den väg jag tog idag. Det var tur att jag inte hade vagnen och ungarna med mig, för själva promenaden började med en jättelång och brant backe... pust och stön... men väl uppe så hade man utsikt över hela bygden.

Och vips på bara några minuter så var man borta från förortens betonghus och hade hamnat i skog och villaområde...

Jag sitter ju på min balkong varje dag och tittar ut över detta område, men det är ju bara en bråkdel som man ser... stora villor, små villor, nya villor och gamla villor... en salig blandning! Men det ger området karaktär! Är det poppis med murar och staket och stora grindar nu? Var och varannat hus hade mur runt hela trädgården och stora pampiga järngrindar! Är det så mycket intrång och inbrottsförsök att de måste skydda sig så? Jag blev faktiskt ganska så förvånad. Har aldrig sett det förut!

Snön började sakta att falla när jag gick där... det ska tydligen bli en ganska kall vecka... jag tittade på väderprognosen igår och då skulle vi få ända ner till - 10 grader här och upp i norr skulle det bli hela -28 grader.
Kanske kan man hoppas på lite pulk-åkar-snö... mina barn har fortfarande inte fått åka pulka. Visst hade de kunnat få trängas med alla de andra barnen i den halvt bara pulkbacken i förra veckan... men jag ser inte det roliga i att åka pulka på bara lite puder som knappt ens täcker marken! Gräset blir ju helt förstört dessutom...

Nu ska jag tvätta...

(Har fortfarande inte hittat något att ta på mig idag! Och det är jag så sur över...)

Söndag igen

2009-02-15 @ 18:54:32
... och sportlovet är slut! Och så  var det dags för vanliga vardagen...

Igår hade vi en mysig dag med god mat och efterätt. Det blev även mys på kvällen... Vi såg på " Bruce den allsmäktige" som visades på fyran.

När småbarnen somnat satt Prinsen och jag och tittade på lägenheter på nätet. Hans lärlingsplats har nu gått över till ett fast jobb, trots att lärlingstiden inte är över ännu. Jag är jätteglad för hans skull och naturligtvis stolt!

Nu planerar han att flytta hemifrån...

Idag , som alla söndagar så har det varit en lång och lugn dag och vi har inte gjort mycket. Jag har inte ens varit utanför dörren... förutom då jag satt på balkongen med en kopp te.

Idag har vi haft besök (ja hon kommer bara på små korta visiter nuförtiden, upptagen tonåring som hon är) av lill Maran och de stora barnens småsyskon. Det är alltid lika roligt när de kommer på besök! Divan blev superglad för hon hade inte sett sin lillebror sen i augusti förra året, då hon och pappan inte pratar med varandra.

Idag fick jag dessutom ett kul samtal... i morgon ska jag på jobbintervju! Och det är inte för det jobb som de ringde om häromdagen utan ett annat. Och tro det eller ej... det här jobbet hade jag inte ens sökt!

Jag hade sökt ett annat jobb hos dem, men rekryteraren (som jobbade över idag) hade läst min profil och tyckte att jag skulle passa för det här jobbet. Det lät helt perfekt så det här jobbet vill jag VERKLIGEN ha, så snälla håll tummarna för mig!

Fast nu känner jag mig lite stressad... dum som jag är så köper jag alltid bara kläder till barnen och ingenting till mig själv... jag får panik när jag tittar i garderoben och inte hittar något som jag tycker passar att ha på sig. GRRRRRR!

Nej nu ska ett par ungar badas och stoppas i säng och saker ska förberedas inför morgondagen...

Jag ringer men ingen svarar...

2009-02-14 @ 20:49:06
... så därför skriver jag min gratulation här i stället! Så ser du den när du tittar in nästa gång... Puss på dig- I LÖV U!

                     

Hoppas att du har haft en bra dag! Och att stora killen också hade en dunderdag igår...

Happy Valentine

2009-02-14 @ 13:08:34
I år har jag bestämt mig för att ha två kategorier Valentine, den traditionella och den bitchiga... sen är det bara för DIG att välja villken kategori du tillhör eller vilken slags hälsning du föredrar.

För mig är varje dag ett hjärtats dag... fast det är kul att Alla Hjärtans Dag finns för då kan man hitta på något extra just den här dagen.

Idag blir det extra god mat lagad med "extra kärlek" och naturligtvis en hjärta-dessert... vad exakt det blir det har jag inte klurat ut ännu!

HAPPY VALENTINE alla ni som gillar den här typen av skor...

       

Och till er andra... lite mer traditionella alla hjärtansdags firare... mina änglar, mina raringar...
         

Hoppas att ni får en alldeles helt underbar dag... glöm inte att det är du... ja just du... som gör ditt liv... kärleken finns där överallt det är bara att fånga den... det behöver inte vara en äkta hälft,pojkvän eller flickvän, det kan vara vem som helst... ingen är helt ensam det finns alltid någon man kan fira med. Vänskap är också en slags kärlek!

Upplopp

2009-02-14 @ 11:50:00
Idag har vi pratat med maken via internet...

Det blev rena rama upploppet, ungarna slogs om platsen framför datorn! Jag fick alla hjärtansdags hälsning med röd ros och allt via kameran...

Solen skiner och jag ser att jag har fått en kommentar från min älsklingstjej Ildiko , så nu måste jag se vad hon har skrivit!

Ha en bra dag!

Intervju per telefon

2009-02-13 @ 16:44:56

När vi var inne på museet ringde min telefon... men jag hann inte få upp den ur väskan. Det var ett nummer jag inte kände igen...

Precis när vi skulle äta så ringde samma nummer igen... jag svarade och det var från Göteborgs Stad angående ett jobb jag sökt. Det var en trevlig kvinna som undrade om hon kunde göra en snabb intervju med mig per telefon. Hon frågade om mina tidigare jobb, och en massa om hur jag såg på framtiden och om de olika sysslorna vad gällde jobbet, mina kunskaper inom än det ena än det andra.

Hon berättade att det var över 100 sökande till tjänsten och att de hade valt ut 20 som de ringde för att intervjua per telefon. Sen skulle de, rekryterarna sitta ner och gå igenom alla intervjuer tillsammans och sen kalla ett par stycken till intervju på kontoret.

Får man jobbet så börjar det med en tre veckors kurs på heltid, där man får lära sig deras datasystem och hur de går tillväga. När jag sökte jobbet, som var mer ett sånt jobb som jag bara sökte för arbetsförmedlingens skull, så var det den här kursen jag tänkte på mest. Det är aldrig fel att få mer kunskap och samtidigt få betalt för det! Jobbet är intressant men de är mest ute efter att få tag på vikarier.

Vi skrattade en del under intervjun och när det var dags att lägga på så sa hon att hon skulle höra av sig till mig i nästa vecka och så tackade hon för en mycket trevlig intervju.

Kursen börjar den 9 mars i så fall om det blir så att jag får jobbet... ganska snart ju!


Det är ganska så konstigt... jag har ju sökt en massa jobb den senaste tiden mer eller mindre frivilligt... och just detta jobbet var ett utav dem som jag verkligen velat att de skulle höra av sig ifrån.... men det finns ju några till som det skulle vara ännu bättre och roligare om de hörde av sig från...


Neeeveeer aaaagaaaain...

2009-02-13 @ 16:23:11
... will I take them to the town... neeeeveeer aaaagaaaain!

Och där var det slut på min skönsång...

Nej, det säger jag... inte en gång till! Vi gick upp ganska tidigt idag för att hinna äta frukost i lugn och ro och vara klara i tid för att åka in till stan och vara vid museet innan elva.

Allt gick hur bra som helst tills vi kom in på museet... Sjöfartsmuseet... då satte lill Fan och lill Prinsessan genast igång att bråka, gapa och skrika. De ville inte alls gå runt där och titta i lugn och ro som alla andra... nej de ville springa runt och gapa och inte alls lyssna på mamma. Tur att grannflickorna var med annars hade jag nog tappat bort de två vildingarna.

Så när vi gått igenom alla utställningar och våningar och efter att de fått leka i piratskeppet i lekrummet... så drog vi oss kvickt hemåt igen... gud va trött man blir när de inte gör som man vill!

Väl hemma åt vi korv med bröd och nygräddade våfflor med sylt och grädde...

Vi hade ju i alla fall tur med vädret... det har varit solsken hela dagen!


Imorgon...

2009-02-12 @ 23:13:09
... ska vi gå på museum!

Jag och småbarnen och så ska grannflickan och hennes lillasyster följa med. Det blir spännande!

Nu har barnen varit hemma och inne nästan hela sportlovet... förkylda och febriga... så vi tänkte att vi i alla fall måste göra en gemensam aktivitet.

Idag har lill Fan varit och badat på badhuset med sin kompisar och en mamma, och Prinsessan var och åkte skridskor med sin kompis och hennes pappa.

Mamma har rensat lite i bokhyllan och vitrinskåpet, konstigt men det hamnar en massa saker i vitrinskåpet som inte ska vara där såsom... cd-skivor, telefonkort, örhängen,viktiga kvitton, engångskameror samt en del andra småsaker! Jag kan bara muttra lite och skaka på huvudet!

Tänkte att jag skulle piffa upp lite i vardagsrummet den här helgen... ska köpa lite nya attiraljer tänkte jag. En ny matta, nya kuddar och gardiner och lite nya ljuslyktor... omväxling förnöjer!

Idag kändes det som vår... solen sken varmt in genom köksfönstret när grannflickan och jag satt där och drack cappucino och citronte.

Nu ska jag plocka fram kläder till barnen och förbereda inför morgondagen...

Det gör ont...

2009-02-11 @ 21:35:42
Idag har varit en sån där ledsam dag!

Ett av mina barn mår jättedåligt! Och då gör det så fruktansvärt ont inne i mig, jag vill hjälpa och jag kan inte. Att jag inte kan hjälpa gör saken ännu värre...

Idag blev det spaghetti och köttfärssås kryddad med tårar till middag och det var inte utav löken mina ögon tårades.

Ibland önskar jag att jag kunde trolla... eller att jag var anden i flaskan... men nej, jag är bara en vanlig liten mamma som inte har de resurser som krävs.

Sånt är
shit!

Gratis- kläder/mode/bio/makeup och nu gratisskor!

2009-02-11 @ 21:20:00
Det finns alltså en massa sidor där man samlar poäng genom att besöka olika hemsidor och registrera sig på olika ställen...

Trodde nästan att de hade kommit till ett slut på gratissaker nu och så läste jag idag om den här nya sidan GRATISSKOR.

Man samlar poäng och får sen presentkort som man kan använda på antingen Bianco, Nilson, Din Sko eller Jerns.
Har man tid och lust och gillar att köpa skor så kan det ju vara värt det.

Om du är intresserad av att bli medlem på sidan så klicka bara på
den här länken






Funderingar

2009-02-11 @ 14:43:50
Den sista tiden har jag funderat över livet ganska så mycket...

Ibland är det kanske så att man behöver genomgå en STÖRRE förändring för att känna sig tillfreds med sitt liv... det behöver inte vara att man mår dåligt eller känner sig desperat... utan det kan vara något som tillhör den personliga utveckllingen.

Jag har stor lust till att flytta... antingen till en annan stad eller ett annat land. För att börja ett nytt kapitel i mitt liv... men det är inte den lättaste sak att göra när man har barn. Småbarnen skulle det nog inte vara några problem att flytta på... men de äldre!

Jag vill ju leva ett liv som JAG trivs med, men jag vill också vara där för dem... och om jag flyttar utomlands tex då skulle jag inte kunna vara där för dem på det sätt jag vill och jag skulle inte kunna bli den dundermormor/farmor som jag vill vara...

Man skulle ju kunna flytta utomlands bara under en period men då kan det ju bli rörigt för de små barnen...

Hur jag än vänder och vrider på det så är det alltid något som inte blir bra.


Plättar som mättar...

2009-02-10 @ 22:01:01
... det har jag stått i köket och gräddat halva kvällen!

Raviolin var ju ingen höjdare precis... det var ingen som blev direkt mätt eller som tyckte att det var mums. De stackars barnen åt sina portioner... det var ingen som bad om mer. Jag förstår dem...

De blev överlyckliga när de förstod att det skulle bli plättar till kvällsmat!

Divan är ute på vift, Värstinnan har åkt till pojkvännen... så det var bara jag och småbarnen hemma och så grannflickan förstås, hon ville också ha plättar.

Lite senare kom även grannflickans lillasyster ner och läste saga för barnen... då satt vi "stora" ute i kylan på balkongen!

Trots denna ädla insats från grannlillan så är det inte något utav barnen som sover ännu... de försöker övertala sin mor att de ska få sova på golvet i lill Fans rum...

Men idag är jag hård... så det är ett blankt nej!

Ravioli

2009-02-10 @ 14:42:33
Idag ska mina stackars barn få äta RAVIOLI... från konservburk till och med!

Jag lider med dem... men jag orkar inte laga mat idag... har ingen fantasi alls. Ravioli och fiskbullar är något som vi praktiskt taget aldrig äter... men det var faktiskt nära att ett par burkar med fiskbullar slank ner i shoppingkorgen häromdagen.

När jag gick i skolan fick vi ju både ravioli och fiskbullar i bamba... men jag vet faktiskt inte hur det är nuförtiden. Har i alla fall aldrig läst det på barnens matsedlar från skolan!

                                    


Jag gillar själv inte Ravioli särskilt mycket... får en äckelkänsla i munnen! Men jag kan tänka mig att hemgjord ravioli är dundergott...

Gratismode

2009-02-10 @ 14:34:47
För längesen skrev jag ett inlägg om Gratismode.se, sen har jag liksom glömt av det... men av vad jag har hört av andra så är det lätt att samla poäng och få presentkort.

Man väljer dessutom själv i vilken affär man vill ha presentkort... och det är ju bra!

Lägger in en logga här igen... kanske är någon som vill bli medlem på sidan.


                                    

Hörrni Ben & Jerry's diggare... ni vet vilka ni är!

2009-02-09 @ 19:10:17
Idag ska jag göra cookie dough...

Vi här hemma tycker ju att Ben & Jerry's är himla gott... men det är också himla dyrt då alla vill ha och vi är många.

Tror ni kanske att det går att göra en egen blandning...

Vi gillar ju half baked...

Så nu tänkte vi exprimentera lite här hemma och fixa fram vår egen variant. Blir det bra och gott så får ni komma och vara provsmakare.

Jag måste sälja mig själv...

2009-02-09 @ 14:08:13
... det finns ingen annan utväg! Jag har nått botten.
 
För det går ju inte att smita från AF:s hemläxor...

Den här veckan har vi alltså fått i läxa att skriva ett säljarbrev... för att sälja oss själva. Detta brev ska man sedan dela ut eller skicka till arbetsplatser där man skulle vilja jobba.

Vid första kurstillfället var vi 12 personer, idag fjärde gången var vi bara 4... handledaren tyckte det var konsigt... för det är bara en av oss som har fått ett deltidsjobb under den här tiden. De andra skolkar alltså...

Jag vågar inte skolka för handledaren sa att om vi uteblir utan att höra av oss och har en giltig frånvaro så meddelas a-kassan direkt. Kommer man inte på kursen är man inte aktivt arbetssökande och ska därför inte ha någon ersättning...

Hur ska jag sälja mig själv! Jag är skitdålig på sånt...

Var kreativa sa han...

Viva la vita!

2009-02-09 @ 01:27:40
Det är oftast små små saker som gör en lycklig i livet! Ofta märker man dem inte ens... då just när de sker, men det är de sakerna man minns senare.

Det kan vara en stund i skratt tillsammans med någon, det kan vara en kram, en blick , någon kan säga eller göra något snällt, gemenskap, närhet och samspel. Det finns så mycket att vara lycklig över!

Ibland tänker man som så att det måste ske något stort för att man ska känna lycka men så är det inte...

Mina stora flickor säger ofta att de tycker att jag ska hitta mig en rik man som tar hand om mig och ger mig det jag behöver... de tror att man blir lycklig om man har pengar och bor i villa. Men pengar är inte allt... (men mycket säger genast tjejerna då)... jag förstår dem på ett sätt... men jag tror inte själv att jag skulle bli lyckligare om jag hade mycket pengar. Ok att jag kanske skulle välja att bo på ett annat ställe... men sen skulle jag inte ändra på något direkt! Jag kanske till och med skulle välja att leva på ett ännu enklare sätt än vad jag gör nu...

Jag trivs i mitt liv... (mitt liv utan pengar alltså)... för jag känner mig lycklig ändå. För mig är lycka och rikedom att alla är friska och glada, att vi älskar varandra och har varandra, vår gemenskap och närhet.

Visst är det bra att ha pengar... inget fel på det... men det är så många som tror att man inte kan vara lycklig utan dem och det är fel.

När Bebben pekar på mig och säger: I löööööv jooo... då känner jag mig som den lyckligaste och rikaste personen i världen, eller som i eftermiddags... Prinsessan skulle gå iväg med sin kompis och sova över hos henne (första övernattningen borta alldeles ensam), hon skulle bara till grannhuset men småsyskonen kramade henne och tog farväl som om hon skulle resa till andra sidan jordklotet... då var jag också lycklig och nästan började gråta (mitt modershjärta höll på att brista) av att se dem så fina och goda mot varandra. Det är väl lycka i allra högsta grad!

                     

I drömmarnas land

2009-02-08 @ 13:40:49
Sitter och tittar på min absoluta favoritsida Houses in Tuscany just nu... och drömmer mig naturligtvis bort.

Detta är så sött... ligger mitt i en liten by, tror inte det är någon mark som hör till, köket och badrummet ser ganska så nyrenoverade ut.

   

   

   

Det här lilla ljusgula huset ligger så vackert till, med frukt, oliv och vindruvsodling...

   

Så snälla är det ingen som vill låta mig ärva lite pengar... eller någon som kan ge mig lite tur så att jag vinner på Lotto eller något...

Divan längtar efter sol och sommar... det gör jag med... inte någon fjuttig sommar som vi har haft de senaste åren utan en rejäl!


Den första dagen...

2009-02-08 @ 00:38:47
... i ensamhet har varit en bra dag... en himla bra dag!

Divan och jag har dessutom i vår fantasi redan gjort om hela lägenheten. Vi har målat och köpt nya möbler och en massa annat... (i fantasin alltså).

Nu väntar vi bara på lite klirr i kassan, så att vi kan förverkliga våra fantasier...

Hoppas vi får fler dagar som denna!




(Fast det var väl egentligen igår som var den första dagen ... om man ska vara noga!)

Avslappning... skumbad gör susen!

2009-02-08 @ 00:34:34
När ungarna somnat och Divan gett sig iväg för att gå på bio... spolade jag upp ett bad. Och inte vilket bad som helst... utan ett skumbad med en massa bubblor och med levande ljus på badkarskanten.

Där låg jag länge och väl och filosoferade...

Vad skönt det är och så avslappnande! Det var mysigt... men tänk så mysigt det hade varit om man hade haft sällskap... och dessutom haft något gott att dricka och äta (vindruvor) och naturligtvis lite fin musik också i bakgrunden... då hade det ju varit SUPER mysigt! Och det bästa av allt hade ju varit att jag hade sluppit att skrubba mig själv på ryggen...

                        

Min bästa vän och syster

2009-02-08 @ 00:24:36
Idag har hon varit här och hälsat på mig. Vi träffas så sällan nu för tiden då hon för ett par år sedan flyttade till en annan stad.

Just nu har hon förmodligen landat i sitt hemland... där hon ska tillbringa ett par mysiga dagar och vila upp sig lite.
Det var jätte mysigt att träffa dig idag och jag hoppas att vi snart ses igen... kanske men bara kanske kommer jag och våldgästar dig en dag eller två i nästa vecka då du är tillbaka igen.

Hade jag haft en syster så hade det varit hon... hör DU det... det hade varit DUUUU....

                                 
                         

Szivem! Ön növérem. Ön mindig itt értem és azért szeretlek. Köszönöm részére egy csodálatos nap!

Sitter här och drömmer

2009-02-07 @ 00:40:38
Om vad? Jo... Toscana, vad annars!

              

Det skulle vara så kul att ta en liten tur till Italien och återuppleva gamla minnen. Idag hittade jag de här fina bilderna:

         

         

         

Bilderna är lånade från ett ställe som heter Casa Giulia... tycker det är så fint! Här kan man tydligen hyra rum...

Kanske kan mina drömmar en dag bli verklighet!

Lyxigt med lax

2009-02-06 @ 19:30:48
Idag har vi ätit god laxmiddag... enkelt och lätt... kokt potatis och broccoli, ugnsbakad lax och till det lite citron och en sås på cremefraiche med basilika och soltorkad tomat.

Mums för både stora och små!

Vid femtiden fick jag ett sms från maken, där han skrev med stora bokstäver som om han skrek: Nu är jag i Jordanien!
Förstod utav tiden att döma att han måste ha passerat gränsen vid ungefär den tiden...

Måste vara en härlig känsla att komma hem efter flera års bortvaro...

Alltså min ena stora dotter är så jäkla egoistisk och högfärdig så att jag börjar undra om jag verkligen är hennes mamma... en sån brist på empati!

Idag har jag inte gjort mycket ... handlat, lagat mat, sökt jobb, gjort läxan till kursen på måndag och försås tagit hand om Bebben. En lång och lugn dag!

Nu ska jag smågreja lite och sedan sätta mig ner för en lugn kväll... framför tv:n tror jag... får passa på nu när det är fritt fram och inga arabkanaler igång.

Fast jag måste erkänna att det redan är lite småtråkigt... även om det är jobbigt att vara hemma båda två samtidigt... så blir det väldigt tomt när man inte är två längre!

Inte bara pappalösa utan även kameralösa

2009-02-06 @ 13:28:46

Fina ord jag uppfinner va?

Inte nog med att jag var snäll och packade och fixade saker åt maken... jag var även en ängel och lät honom låna MIN kamera.

Sist jag lånade ut min kamera till honom resulterade det i att han glömde den på flygplatsen i Frankfurt... kanske blir det i en servicetaxi mellan Damascus och Amman den här gången...

För jag är ganska så överygad om att det var sista gången jag såg den... buhu hu!

Jag ångrar mig redan angående kameran... men som kompensation så glömde jag att packa ner den enda present till familjen som han skulle ha med sig. Hittade den i köket idag! Jag hade lagt paketet bredvid kylskåpet och sen råkat lägga en kökshanduk över och stressad som jag var glömde jag helt av det...

Aj aj... presenten var lite utav en fredsgåva till makens storebror och hans fru... killarna har varit ovänner i ett par år nu och inte ens pratat med varandra.

Har redan hunnit sakna min kamera... ville ta kort på Bebben förut... han mår så dåligt... har hög feber och man ser på hela honom hur dåligt han känner sig. Han hade lagt sig så fint på soffan och bara låg där... och såg så ynklig ut!

Min baby...


Nu kommer Divan... jippi!


Mindre än 5 timmar kvar

2009-02-06 @ 00:11:16

Sen är jag ensam med mina elaka och fruktansvärt jobbiga barn!

Fast det kanske är bättre att vara ensam ensam än ensam när man är två... vi får väl se hur det kommer att kännas.

Just nu känns det inte så kul i alla fall!


Lovlig & straffmyndig...shit!

2009-02-05 @ 16:51:44
            

En massa på gång

2009-02-05 @ 16:11:45

Idag har jag varit på köpcentret och skrivit ut en massa bilder som maken ska ha med sig till tjocka släkten. Bilder på ungarna alltså...

Han är glad nu maken... egentligen skulle han inte alls ha åkt till sitt hemland utan till grannlandet för att därifrån resa vidare till ett annat land. Men det visade sig att det visum han behöver kommer att ta tid så då passar han på att istället för att stanna i grannlandet åka hem och träffa släkt och vänner... typ två veckors extra "semester".

Men det är bra för då sparar han de pengar han skulle ha lagt ut på hotell och mat i två veckor... resan mellan de två huvudstäderna tar bara typ tre timmar med taxi och kostar inte ens en hundralapp, så det är klart att man väljer det som känns bekvämast.

Nu ska jag strax tvätta och packa väskan åt maken... och jag får inte glömma det viktigaste att ladda kamerabatterierna så att han kan fota alla kusiner...

Har varit ute och handlat en del "grejer" som han lär behöva... bara en massa saker att stoppa i neccesären.

Men varför gör då inte maken detta själv... nej för han är för upptagen med att åka runt till släkt och vänner här... som vill skicka med honom än det ena och än det andra!

Sist han reste ner hade han med sig ett avgasrör i bagaget... och jag vet att det är en som vill skicka med honom en såg den här gången! Det är samma person som förra gången förresten...

Nej, nu ska jag innan tvätten förse mina små änglar med en god soppa... 
Det är väl bra när man har haft ont i magen eller?

Lite senare ska jag göra något gott till mig och maken med kycklingfile, fetaost och oliver... lite måste vi ju mysa!


Kul grej!

2009-02-05 @ 15:56:48
Hittade den här länken hos en bloggarvän...

Anden gissar vem du tänker på! Jag provade tre gånger och varje gång fick anden rätt. Klart att han kör med uteslutningsmetoden, men det var ganska kul i allafall.

Datanörd

2009-02-04 @ 17:28:05
Ibland känns det som om folk kanske får den uppfattningen att man sitter vid datorn hela tiden när man är hemma. Men så är det faktiskt inte...

Ofta står datorn på... för det är alltid någon som vill använda den. Jag slinker ner på stolen då och då och skriver ett inlägg eller letar efter annat.

Men ofta har jag en mängd andra saker på gång samtidigt! Som under det förra inlägget... jag duschade lilleman mitt i det hela, somnade honom och la honom. Kokade potatis och byggde lego med lillan! Plus att jag vek tvätt!

Nu är det dags för lite käk!

Ovanliga djur

2009-02-04 @ 17:19:28
Ibland är det riktigt givande att vara hemma allihop så här mitt i veckan...

Idag har vi tittat på barnkanalen större delen av dagen... bland annat ett program om lite ovanliga djur. Och vi har lärt oss en hel del nytt...

                              

Detta är en sengångare... ett mycket fult djur, fast på just den här bilden är den riktigt gullig. Men hu vad ful den var på filmen! Sengångare sparar energi... de rör sig alltså så sakta så sakta... därav namnet, och så sover de 16 timmar om dagen och bajsar bara en gång i veckan. Sen så ser den extra äcklig ut för det växer nämligen alger i pälsen på den... sengångaren är därmed det enda djur med grön päls!

                               

Detta är en stjärnmullvad... eller rättare sagt nosen på den. Nosen fungerar dessutom som händer, tunga och ögon. Den är väldigt känslig och kan urskilja ett saltkorn i en sockerskål. Också väldigt ful... mådde nästan lite illa när jag såg den!

                    

Detta är en Ayeaye... på den  lilla bilden en vuxen och på den stora bilden en baby. På babybilden ser man det extra långa fingret som ayeayen använder för att peta ut småkryp ur trädstammar med. Sen sa de något om teleskopöron. men där var inte jag så uppmärksam.

                      

Och så handlade det om kameleonter... och det visste vi ju redan att de ändrar färg efter humör. De visade en snutt av ett kameleont slagsmål och där såg man tydligt hur de blev rödare och rödare ju mer de slogs. Vad vi inte visste var att de har en jättelång tunga och kan fånga föda på långt avstånd.  Som att vi skulle sitta vid matbordet och slicka den som satt mitt emot oss i ansiktet... hihi... det tyckte barnen var kul!

                

Och sist men inte fula... sjöhästar... de är så vackra! Vi fick se hur en hane och hona dansade en slags parningsdans, honan la sina ägg i hanens pung och det var han som bar de små sjöhästarna hela tiden. Så skulle det vara... haha... att det var pappan som var gravid!

Jag tycker det är bra med såna här program, barnen lär sig så mycket och mamma också!

Känns ganska hopplöst...

2009-02-04 @ 15:24:06
... jag måste ju söka minst tio jobb varje vecka, men det går knappt just nu. Det kommer ju inte in några som passar!

Jag har sökt en del som jag inte vill ha alls egentligen... men det är inget jag tänker fortsätta att göra. Man måste ju för sjutton vilja jobba med och vara intresserad av det man söker. Hur ska man annars prestera bra?

Kanske de vill att man ska vantrivas, börja må psykiskt dåligt och bli sjukskriven i stället? Men det får man ju inte heller vara...


En intensiv natt...

2009-02-04 @ 14:03:50
... det blev inget sova för lilla mamma i natt!

Spyanfallen har avlöst varandra... satt med Bebben inne på toaletten och lyckades lära honom att spy över toaletten och hörde samtidigt att lill Prinsessan började att hulka inne i vardagsrummet (hon låg på soffan och sov)...

Vad gör man? Kastar Bebben på golvet och springer in och tar lill tjejen istället... nej det går ju inte!

Fick skynda mig att tvätta av honom och stoppa honom i säng och sedan rusa ut till lillan som klarade sig ganska bra för jag hade ställt en hink brevid henne...

När vi satt där öppnades dörren till lill Fans rum och han sprang ut till badrummet och så var det hans tur...

När de tre väl somnat mådde jag själv så illa att jag själv var tvungen att uppsöka spyhuset... när jag var klar kom Prinsessan. Hon mådde illa men hon klarade sig från att kräkas!

Sen började det hela om igen... ett varv till!

Divan som rymde härifrån... skrev meddelande i morse att hon också var dåligt!

Ursäkta det här äckliga inlägget... men då bloggtorka råder, så tänkte jag att det var bättre än inget alls!

                                                                                    Moahahaha!!

Tonåringarna flyr fältet...

2009-02-03 @ 18:14:22
... på grund av att småbarnen har magsjuka!
 
Hm... undrar om det fungerar, för om det är risk för smitta så är de väl redan smittade?

Idag har maken bokat sin biljett... så om allt fungerar som det ska så åker han på fredag... och när han kommer tillbaka det vet vi inte riktigt. Han ser i alla fall fram emot resan...

Klart han ska ju få träffa släkten...

Och jag börar genast att smida planer som... vart ska vi möblera om, eller vad ska jag köpa för nytt eller vilket rum ska renoveras om... moahahaha... förändringens tid är inne! Tror att vardagsrummet ska få sig en omgång...

Priiiinseeeen! Koom till mamma... nu ska vi greeeeeeeeeja!

En fluga på balkongen... ett vårtecken eller...

2009-02-03 @ 18:03:21
... hade den helt enkelt bara rymt hemifrån?!

Idag när jag satt och drack kaffe på balkongen fick jag plötsligt syn på en fluga som spatserade på räcket... är det inte lite för kallt för flugor ute nu?

Idag var det väldigt fint på dagen, solen sken och det kändes riktigt vårigt i luften... kanske flugan också tyckte så!

                                      

Med tonårstjejer i huset...

2009-02-02 @ 22:54:51
... blir det mycket film!

Och inte vilka filmer som helst... utan det ska vara kärlek och romantik. Igår kväll såg jag och Värstinnan The Holiday som gick på tv 3.

Och vi bara älskade den båda två...

Den handlade om två tjejer, en amerikanska och en brittiska, som båda hade problem med kärleken och ville komma bort för att glömma...  De bytte hus med varandra och där startar härligheten! I slutet av filmen är de båda glada och kära och alla firar nyår tillsammans.

                    

En sjuk Bebbe

2009-02-02 @ 22:28:41
Bebben mår inte bra... han har feber och har kräkts två gånger. Vet inte om han har magsjuka eller om han kräktes för att temperaturen blev för hög... en del barn gör ju det när febern stiger. Han har inte varit sjuk så många gånger än att jag vet hur han reagerar...

Idag har jag varit inne en snabbis i Göteborg. Jag bor så nära och ändå åker jag aldrig in. Betyder nog att jag har allt jag behöver här hemma eller så är det  bara så att storstan inte tilltalar mig.

Jag åkte inte in för något speciellt... maken ville att vi skulle träffas och ta en fika i lugn och ro utan barn, Värstinnan var barnvakt!

Väl hemma igen tog vi en sväng till Ica... Värstinnan behövde en ny anteckningsbok där hon kan skriva ner älsklingens alla sms. Snuttigt! Vi hittade en söt bok åt henne... och jag hittade en bok som jag också köpte. Har faktiskt köpt fem nya böcker de sista två veckorna.

Jag är en riktig periodare vad gäller böcker... jag älskar att läsa, men det finns tider då jag absolut inte hinner... eller så är det som nu... jag läser i flera på en gång!

Hihi... det blev ett riktigt vardagsinlägg det här... nu ska jag dricka en kopp chai te... Värstinnan och grannflickan har lyxat till det i badrummet, de har tända ljus, skumbad, dricka och exotiska frukter... och så ligger de därinne och sjunger! Stackars grannar, det är ju så lyhört just i badrummet... i alla fall här! Det ekar...

Snart gräsänka

2009-02-02 @ 15:12:23
Det verkar som om maken ska ut på en resa... en lång sådan!

Just nu känns det som att resan kommer perfekt... vi behöver vara ifrån varandra ett tag. Det har blivit för mycket för oss båda att vara hemma samtidigt!


                  

En riktigt rejäl skitdag...

2009-02-01 @ 20:16:26
... det vill jag lova!

Allt blir bara fel...

Det är nog dags att ta tjuren vid hornen!

RSS 2.0