Långpromenad i regnet...

2010-03-31 @ 23:22:24
... det var dagens eftermiddagsaktivitet!

Barnen hade vårsalong på skolan... men jag hade inte lust att gå dit, så vi promenerade tillsammans till skolan där jag lämnade skolbarnen.

Sen fortsatte jag och småbarnen mot Mc Donalds där vi åt... och naturligtvis köpte med oss mat hem till de andra barnen. På tillbakavägen gick vi på andra sidan samhället och passade på att gå till posten och hämta mattan.

Den lyckades jag inte hämta igår som planerat då posten har stängt 5 timmar mitt på dagen... men det gick ju lika bra att ta den idag! Pust och stön... mattan vägde över 10 kg!

När vi kom hem hade lille Bror somnat i vagnen och jag och lill Prinsessan var genomblöta från topp till tå... härligt med vårregn!

Eller vår... jag börjar att tveka... nere i centrum växer det redan maskrosor... jag blev alldeles paff när jag såg dem! Fem stycken...

Ska vi kanske hoppa över våren och gå direkt på sommaren? För maskrosor ska väl inte blomma nu?

Strax efter att vi kommit hem från vår promenad kom Prinsen hit... hm... vi trodde att människorna med bokhyllan skulle komma idag... men icke!

Jag fick snabbt lagat lite mat till Prinsen och sen drack vi en kopp kaffe...

Kvällen har tillbringats framför datorn... har hjälpt en gammalbloggkompis med hennes bloggdesign. Vi började på den för längesen, men blev aldrig klara. Idag tänkte vi om angående färger osv, men nu är den i alla fall klar!

Nu ska jag äta en macka för det kurrar i magen... Mc Donalds är inget vidare!

Med en nattmacka i magen klarar jag nog av flygturen till Blåkulla alldeles galant imorgon...

Puckot och påsen...

2010-03-31 @ 12:15:06
Puckot med den förlorade påsen... som direkt efter händelsen pratade med både personal i butiken och väktare... gick igår tillbaka till butiken, pratade med dem och bad att få se deras övervakningsvideo. Det fick puckot... och där upptäcktes att det var väktaren som hade tagit påsen. Väktaren som nekade och sa att han inte hade sett någon påse...

Puckot gick då till väktarnas kontor och fick där prata med chefen... chefen blev inte förvånad, hon hade samma morgon gett väktaren sparken för andra händelser. De rådde puckot att polisanmäla väktaren och kräva tillbaka det förlorade värdet.

Både väktarbolaget och polisen sa att om det var en privatperson som hade tagit påsen så hade det helt och hållet varit puckots eget fel och puckots eget ansvar. Men nu eftersom det var väktaren och han dessutom hade nekat till att ens ha sett påsen då puckot frågade honom... så är det bevakningsbolagets problem! En väktare får inte under några omständigheter ta något för egen del eller slänga något han hittar... om det så bara är en liten penna han hittar så ska han lämna det till personal i butiken.

Nu får vi se om det blir några pengar tillbaka...

En liten gnutta gladare...

2010-03-30 @ 12:10:23
... och det är nog tack vare det fina vädret!

Det bidde inget jobba idag... ingen som kunde passa barnen... jaja... jag har i alla fall redan jobbat tillräckligt den här månaden. Nu siktar vi in oss på nästa månad istället!

Har fortfarande inte hämtat den nya vardagsrumsmattan... är så trög... men jag tror att det blir av nu för man kan inte låta bli att gå ut i det här solskenet.

Känner för att äta lax idag...


Någon jag känner ställde ifrån sig en påse igår när den personen skulle handla... när personen kommer tillbaka till stället där personen lämnat påsen, så är påsen borta! Då är det genast alla andra som är idioter... utom personen själv som faktiskt ställde ifrån sig påsen... en påse med ett värde av 3000:-
Innehållet var betalat med MINA pengar... undrar om jag får tillbaka dem nu? Vem är så dum att ställa ifrån sig något så värdefullt på ett helt idiotiskt ställe och sen tror att det ska stå kvar?

New week... same shit!

2010-03-29 @ 17:09:05
Städa, tvätta, handla, laga mat...

Hur kul som helst!

Idag var det tvätt på schemat... hinner aldrig tvätta det jag ska. Värken och tröttheten håller i sig. Är så trött så att jag skulle kunna somna på stående fot... och ändå har jag inte gjort något som tröttat ut mig.

Var inte ens uppe för länge på kvällen...

Tror att jag ska koka knäck och stoppa i öronen så att jag slipper höra barnens grälande. De hinner inte komma innanför dörren från skolan förrän de sätter igång.

I morgon är det jobb... futtiga 5 timmar!

Nu ska jag trösta mig med gamlemormors köttbullar, potatismos och brunsås... det är lill Prinsessan som bestämt maten idag!

Ska bli gott...


Alla hatar mig!

2010-03-28 @ 20:52:29
Det har jag fått bekräftat nu...

Det blev ingen bokhylla idag... dock har de inte spolat mig utan de kommer med bokhyllan senare i veckan.

Lill Maran har åkt hem nu... Prinsen och Divan kom och hämtade henne. Vi fick oss en snabb liten fika!

Har idag suttit och filat lite på visitkort, brevpapper och reklamblad... jäklar vilken tid det tar. Bara jag får fixat den där hemsidan också! Vi är inte vänner datorn och jag... eller rättare sagt webhotellet och jag. Har en fruktansvärd huvudvärk och värk i kroppen... riktigt så där som man får innan influensan bryter ut i kroppen.

Undrar vad som är på gång!

Nej nu ska jag duscha en unge... så att det äntligen kan bli lite kvällsro här i huset.

Hoppas ni har haft en bra söndag!

Så här ser den ut...

2010-03-28 @ 14:01:40
... bokhyllan!

Det är ingen vacker och nätt sak... utan den är rustik och big. Kan mycket väl tänka mig att ha den i vitt ifall det blir för mörkt och tungande.

Är inte kär i bokhyllan, men jag är kär i bordet och tvbänken som jag också vill ha och som passar till just den hyllan. Bordet och tvbänken finns i vitt också...Fast "MIN" hylla är lite bredare på hyllpartien än vad den här är...

Vår i Amman

2010-03-28 @ 13:33:06
Längtar efter något annat...

Undrar hur det skulle vara att uppleva våren här...


(Bild:Producer)

I Amman är det redan sommarväder för oss... sluter jag ögonen så kan jag känna dofterna och höra ljuden.

Skulle inte ha något emot att tillbringa ett par månader där...I närheten av Döda havet... fast uppe i bergen finns det en plats som kallas för Hamamat Ma'in... där finns bland annat ett spa... ett populärt ställe att åka till både för turister och lokalbefolkningen.

Det är vatten som kommer ur varma källor som rinner nerför berget och bildar vattenfall här och där. Vattnet är varmt och skönt...
Det rinner hela vägen ner till Döda havet där det rinner ner i det salta salta vattnet och blandas. Ganska fint att titta på faktiskt... salt och sötvattnet blandas inte med en gång och man ser tydligt skillnaden på vattnet. Ser ut ungefär som när man blandar vinäger och olja.

Där jag badade fanns det inte något tjusigt stort vattenfall... det såg mer ut som en porlande bäck... ungefär som att jag satt och tog mig ett varmt bad i badkaret fast utomhus. Nästan äckligt varmt eftersom det också var varmt i luften! Inte svalkande alls...

Hit skulle jag vilja ta ungarna nu när de är lite större...


Igår blev det...

2010-03-28 @ 12:24:58
... favoritkycklingsalladen till middag! Den är så bra för man kan ändra lite på den varje gång... lägga till något nytt eller ta bort något. Igår blandade jag i bulgur... och det var jättegott! Det blev lite matigare...

Vi åt baguette till...

Det blev även lite kvällshopping för mamman... hittade en huvtröja till lill Fan, en långärmad t-shirt till Prinsessan, en t-shirt till lill Prinsessan och byxor och tröja till lille Bror.

Idag blir det nog nya skor till alla barnen... om den här mamman orkar ut vill säga. Både armar och ben är svullna på mig... och värker i alla leder gör det också. Snart dags att börja fila på en kista tror jag...

Idag flyttar Divan hem till storebror... de ska dela lägenhet. Det betyder att jag inte har någon av de stora barnen kvar på samma ort. Inget vidare kul!

Eller jo... Värstinnan hävdar ju att hon bor här... men hon är ju aldrig hemma.

Tråkigt blir det i alla fall! Ensamt om inte annat...

Undrar om det blir någon bokylla idag... bokhyllemänniskorna har inte hört av sig?! De skulle bestämma tid osv...


Har funderat mycket på det här med bloggandet... eftersom jag har en ganska rejäl bloggtorka... det kanske är bättre att sluta och blogga än att posta intetsägande vardagsinlägg som inte ger något. Pausa tills det dyker upp något intressant att skriva om eller fortsätta med dessa små meningslösa inlägg... Vet inte?!


Kommer aldrig dit jag vill...

2010-03-28 @ 12:06:57
Det spelar ingen roll hur mycket vi städar eller röjer... på förmiddagen ser det fint ut och sen på eftermiddagen ser det ut som om vi inte har städat på en månad.

Snacka om att slita ut sig i onödan...

Tänk om man bara för en gång hade en massa massa pengar... då skulle jag ta endast barnen och minnessaker med mig och bara gå rätt ut genom dörren utan att vända tillbaka...

Börja om på nytt...

Långt bort, någon annanstans!

Vissa dagar är man deppigare än andra...

Everything is back to normal...

2010-03-27 @ 12:44:49
... det regnar! Vad annars?

Idag tog jag mig en sovmorgon som hette duga... fast jag har ju inte direkt sovit... det går inte med de här ungarna!
Har fått ropa på dem stup i kvarten att de ska sluta klampa som elefanter, sluta bråka och skrika, sänka tvn och sluta dunsa... det fortsätter i all evighet!

Vi är verkligen inte gjorda för att bo i trång liten lägenhet... de här barnen skulle bo långt ute på landet i någon stor skog där de inte kunde störa någon...

Vad har då dagen att erbjuda?

Jo vad annars om inte STÄDNING... ska också försöka hämta nya mattan och bestämma tid för att hämta bokhyllan. Fast först måste jag vara säker på att jag har bärhjälp... den är stor och tung... a la model indisk/orientalisk.

Den är i mörkt trä... har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska ha mörkt trä eller inte. Är inte bokhyllan fin som den är så hamnar den under penseln och blir vit! Måste nog känna efter lite först... och se hur det känns att ha den i rummet. Kanske blir det för mörkt?!

Det enda som jag är säker på är modellen... har velat ha precis en sån i flera år nu. Och nu äntligen blir det av!

Nu ska jag göra frukost till min lill Mara och sen ska vi sätta igång med dagens arbete...

Ha en bra lördag!

Antingen gnäller man för...

2010-03-26 @ 20:41:23
... att man har för mycket jobb och är övertrött eller så gnäller man, som jag gör nu... för att man har för lite jobb!

Till nästa vecka har jag bara lyckats få... 5 ynka timmar. Hade nog hoppats på i alla fall 3 hela dagar...

Men vi får väl se... det kanske blir mer!

Just nu sitter jag här och är j*vligt sur på lill Maran... varenda j*vla helg som hon ska hit hittar hon på något skit.
Är det så himla svårt att skippa kompisarna en endaste dag... för att tillbringa den med mamma och syskon?

Är grymt besviken på henne!

Varför inte bara säga nej helt enkelt... nej jag vill inte komma till er, jag vill inte vara med er... istället för att säga jo jag kommer, jag är på väg bla bla bla... och sen så kommer hon ändå inte!

Fick precis ett sms från Divan som löd:

... mitt hjärta är ditt hjärta,
och ditt hjärta är mitt hjärta...

Dessa ord yttrade min mormor till min morfar den sista Alla Hjärtansdag i hennes liv! Hon bodde på ett sjukhem efter att ha drabbats av stroke... och morfar bodde kvar hemma i huset.
Mormor och morfar brukade alltid prata om skilsmässa när de var över 70... han var trött på henne och hon var trött på honom. De bara gnällde och bråkade... sen lugnade de ner sig ett par år... men de var inte direkt gulliga eller kärleksfulla mot varandra. Inte förräns då... det sista året, månaderna innan mormor gick bort... då var de 89 år gamla och nästan som nykära igen.

Den där sista Alla Hjärtansdag var jag hos mormor på sjukhemmet och vi gick tillsammans till telefonhytten för att ringa morfar... han visste inte vilken dag det var... jo han visste att det var tisdag, han visste vilken datum det var... men han tänkte inte på att det var just Alla Hjärtansdag.

Sen när han väl fattade vilken dag det var så var det bara puttisnutt för hela slanten...det var ingen ände på mitt hjärta dit och ditt hjärta hit!

Saknar dem så mycket...
(Det här inlägget fick visst en annan vändning än vad jag hade tänkt från början)


Fyndade idag!

2010-03-25 @ 20:12:17
Tog en promenad till Ica på lunchrasten för att inhandla lite lunch... i stan har all snö smält bort och det ser riktigt vårigt ut. På flera ställen växte det små gula krokusar...

Väl inne på ica plockade jag ihop lite ingredienser till en grekisk sallad och sen fastnade jag vid bokrean... hittade 4 böcker som jag ville ha.

När jag sen stod i kassan och skulle betala så drog de av ytterligare 50% på böckerna... gissa om jag blev överraskad och glad. Det hade tydligen funnits någon liten skylt om det borta vid böckerna men den hade jag naturligtvis missat.

En av böckerna var en kokbok med mat från Toscana... den ska jag frossa i när barnen har somnat!

Nu ska jag fika med min prins...

Vilken värme...

2010-03-25 @ 19:31:11
... här går det undan värre!

Idag är Prinsen här och äter mat... första gången på riktigt länge... då han inte har kört med sin bil för att den behövde fixas. Nu är det gjort så idag kom han!

Spelar ingen roll hur stora de blir, som mamma längtar man efter dem helat tiden ändå...

I morgon kommer lill Maran, som inte heller har varit här på länge... då ska vi mysa! :) 

Jag hoppas att jag inte blir tillfrågad om att jobba i helgen...

Idag har jag hittat bokhyllan jag vill ha... till ett överkomligt pris! Så kanske blir jag ägare till en ny bokhylla den här helgen...

Skulle vara bra för då kan jag sätta igång med att fixa vardagsrummet som jag vill ha det... den nya mattan ligger fortfarande på posten och väntar. Får se till att hämta den imorgon då jag slutar tidigt!

Känner att jag måste sätta igång med examensarbetet ganska så snart... få klart den teoretiska delen snabbt som sjutton och sen ägna mig åt det praktiska fram till sommaren. Ska försöka få allt klart innan sommarlovet börjar.

För sen... då kommer det kanske att hända saker!
Idag kändes det...

2010-03-24 @ 20:58:18
... verkligen som att våren nästan är igång!

När jag skulle hem från jobbet var det riktigt soligt och nästan lite varmt. Man blir så förväntansfull...

Sitter här och tittar runt lite bland bloggar... funderar på att lägga mig snart... är helt slut!

Har varit uppe sen 5, efter jobbet var jag och handlade, sen hem och fixade lite lätt mat och sen bar det iväg på föräldramöte.

Prinsessans klass ska på liten skolresa i början av juni och det var den som diskuterades... de vill ha med föräldrar som hjälper till och jag tror faktiskt att jag ska följa med.

Idag har jag också fått ett besked om att sommaren kanske blir helt annorlunda mot vad jag hade tänkt mig att den skulle bli...

Jag hade ju tänkt jobba, men ändå var lite mer ledig mot var jag var förra sommaren... kanske hyra en stuga någonstans.

Det är väl fortfarande det som gäller i första hand... tills jag får klart besked om dagens... "grej"!

Då lär det hända spännande saker här på bloggen...Regnet det bara öser ner!

2010-03-23 @ 09:40:37
Oj vad det regnar...

Nu börjar det bli sig likt... så som det alltid brukar vara... regn och åter regn! :)

Idag är jag ledsen och nedstämd... har varit uppe sen innan sju, skickat iväg barnen till skolan, ätit frukost med de små och sen surfat runt lite bland bloggar jag brukar titta in på lite då och då.

I en av bloggerna jag brukar läsa då och då... hade det hänt något tråkigt, som gjorde mig väldigt ledsen. Den här kvinnan är en kvinna med ett oerhört stort hjärta, en kvinna som bryr sig om andra och som hela tiden ger sitt stöd till andra. De senaste åren har hon varit med om så mycket sorg, men även lycka och nu igen sorg...
Hon har drabbats av den djävulska sjukdomen cancer...  Hon är stark...jättestark... men hur klarar man av att hantera katastrof efter katastrof? Varför är det vissa som drabbas av ALLT och andra av ingenting?

Jag blev så ledsen när jag läste i hennes blogg... tårarna sprutade och det kändes nästan som att jag bara ville gå och lägga mig i sängen och böla och stanna där resten av dagen.

Men det går inte... jobbar kväll idag!

Jag får föra över mina känslor av sorg till regnet istället... regndropparna får bli mina tårar.

Ha en bra dag! Och ta hand om varandra... ibland går livet för fort!


Idag är det lille Bror...

2010-03-22 @ 16:39:23
... som bestämmer maten!

Gissa vad han valde? Jo plättar...

"Jag vill ha plättar mamma... inte mat!" sa han bestämt när jag frågade honom vad vi ska ha till middag idag. Plättar är nog det enda den lille mannen äter med god aptit.

Så nu har jag stått här och stekt en massa plättar... nu väntar vi bara på att de stora barnen ska komman inklampandes när som helst. Idag är det måndag och då är det fritidsgympa i skolan och det missar de inte gärna!

Tvättat har vi också gjort idag... även om det bara blev ett par ynka maskiner... det var översvämning därnere så jag fick inte tvätta klart. Det var nog lika bra det... för jag höll på att svimma när jag skulle hänga upp tvätten. Blev alldeles kallsvettig och kände hur det snurrade...

Nu kommer mina älsklingar!

Fortfarande dålig, men jag...

2010-03-22 @ 16:33:41
... smider planer för fullt!

Är det någon som vet var man kan få tag på ett gäng LILA (gärna mörklila) billiga liggunderlägg eller typ aerobicmattor?

Och ett stort indiskt tygstycke eller överkast, som också är lila gärna med lite indiska mönster... lite halvflummigt så där!

Ljuslila, mörklila eller lite rosalila...

Aningen vårigt!

2010-03-20 @ 16:33:15
Idag hade jag ingen feber så då gick jag till jobbet... skulle egentligen bara jobba idag, men jobbar imorgon också för det var ont om folk.

Drottningtorget var härligt vårligt idag! All snö borta, inget grus eller skräp... hela torget var rensopat och torrt.
Jag fick riktiga vårkänslor när jag korsade torget! Solen sken... det var bara värmen från solen som inte var så där härligt värmande som den är på våren...

Jobbade bara 5 timmar idag och vi hade det riktigt kul... en massa flams och trams!

Efter jobbet var jag och handlade kläder till tjejerna som jag lovat att jag skulle göra igår... och som inte blev av för att jag hade feber och mådde dåligt.

Mår dåligt nu med... skulle nog varken ha jobbat eller shoppat!

Alldeles strax ska jag äta god mat... lax som är marinerad i soya och ingefära och nudlar som är stekta med wokgrönsaker. Det är mumsigt!

Sen blir det mys med barnen ikväll... igår var vi oense om myset och höll på att tjafsa hela kvällen... till sist gav jag med mig och tvingade mig ut i mörkret för att köpa mys till dem.

När jag kom tillbaka in igen så sov alla utom lill Fan... han smakade lite granna på det goda och sen somnade han också.

Idag har lill Prinsessan bestämt mys... och det blir en blandning mellan marängsuisse och bananasplit.

Få se om Divan kommer hit och äter om en stund... jag skulle i alla fall spara mat åt henne sa hon.

Ha en bra kväll!

Blev inget möte...

2010-03-19 @ 15:59:40
... eftersom jag fortfarande mår dåligt och har feber! Typiskt!

Jag är ledig på måndag... men då kunde inte rektorn så än så länge är det inget nytt möte bestämt.

Jag hoppas innerligt att jag mår bättre tills imorgon för då ska jag jobba... på söndag med!

Nu har jag ett stort problem... det är ganska så tomt i skåpen i köket och jag orkar definitivt inte gå ut och handla.

Hur trollar man hem lite mat och annat?

Funderingar

2010-03-19 @ 09:41:24
Livet är så olika för alla!

Det är många gånger som jag tycker att livet är så otroligt orättvist... jag har många barn, andra har färre... och så finns det de som inga barn har... de som så gärna skulle vilja ha ett barn men inte kan få själva.

Adoption finns ju... men jag tror att det går lång tid och många tankar och grubblerier innan man ens börjar att tänka ordet adoption! Man försöker nog på alla möjliga sätt själv först... och sen ger man nog upp en smula innan man börjar tänka... adoption.

Jag känner ett par... som inte kan få barn. De har varit tillsammans länge, länge... i början när jag lärde känna dem, sa mannen alltid att han inte tyckte om barn. De var för jobbiga och lät för mycket!
Men nu de senaste åren har han haft en stor stor längtan efter barn. Han har flera gånger (och inte på skoj) när jag har haft en nyfödd baby frågat om inte de kan FÅ KÖPA babyn... eller om jag skulle kunna föda en baby åt dem.

Hade jag varit yngre så hade jag ställt upp som surrogatmamma... utan tvekan!

Den här familjen verkar gilla mig... när lille Bror var ganska så nyfödd så fick mannens bror (som är en ännu närmare vän till oss) också en son... hans fru blev ganska så sjuk efter förlossningen, åt starka mediciner och kunde inte amma sin baby på grund av detta. Guess what... då bad de mig att amma babyn tills hon fick lov att göra det igen... allt för att den lille inte skulle glömma av den rätta sugtekniken. Det var en mycket annorlunda upplevelse...

Den stackars pappan och babyn flängde fram och tillbaka mellan vårt hem och deras eget.

Häromdagen fick vi hem en stor kartong från mannen som inte har någon baby... hans fru jobbar i en klädaffär och hon brukar alltid lämna över saker hon inte vill ha till oss... för att tjejerna som har samma storlek som henne ska kunna välja ut något ifall de vill ha något innan hon slänger det.

I kartongen låg också ett gäng böcker, allt från kokböcker till heminredning... OCH så låg där en bok som hette Livsfrukt, som handlade om att få barn.

Därav mina funderingar nu...

De ger bort boken om babysar... betyder det att de har gett upp hoppet? 

Är det nu saker och ting ska smälta in, är det nu de ska sörja, för att sedan få nytt hopp igen... och sen kanske överväga adoption?


Funderar på om...

2010-03-18 @ 20:26:28
... jag skulle ta och bädda ner mig i sängen (när ungarna somnat) och se på the Proposal eller så kanske jag tittar på It's complicated.

Har ju sett båda filmerna förut och älskar dem!

Om nu bara de där barnen kunde somna också...

Mitt huvud spränger och feber har jag också... undrar om jag ska ställa in mitt möte imorgon?


Aj aj aj...

2010-03-18 @ 19:48:21
... huvudet värker!

Idag när jag kom hem från jobbet kändes det lägligt att ta med sig lille Bror in i sovrummet och sova lite middag.

Det är de enda gångerna jag kan lägga mig mitt på dagen om jag skulle vilja det... "sssch... nu ska lille Bror sova middag!"

Och så passar jag också på att ta en liten powernap på samma gång...

Har ont i varenda led... inga värktabletter hjälper! Det blev nog för mycket med kursen som var från tidiga morgon till sena eftermiddagen, vila lördagen och sen jobba söndagen. Plus att jag den här veckan har haft bara 13 timmars dagar... och så allt annat när man kommer hem.

Jag har alltid haft problem med att somna in på kvällen/natten... nu har jag inga problem som helst med det. Det jobbiga är att varje gång jag vill vända mig under natten så vaknar jag av en fruktansvärd smärta och måste verkligen kämpa för att komma runt. Känns nästan som om jag vore förlamad!

Idag har vi ätit god fisk...

Imorgon blir det shopping med småflickorna... och så ska jag hämta min nya matta som jag köpt till vardagsrummet. Jippi! Äntligen ska mördarryan bort från vardagsrummet!

Aldrig mer en sådan matta med sådana här barn!

Snabeldraken har förresten gått sönder... det var ett tag sen, så jag sopar sönder mina armar.

Nu ska jag spela Buzz Jungle Party med barnen innan de ska i säng...

Ha en bra kväll!

Ett stilla regn!

2010-03-18 @ 08:12:37
I morse när jag gick ut från huset hörde jag hur vatten rann längs stuprännorna och jag hörde ett svagt smatter mot plåt någonstans...

Plötsligt kände jag att jag verkligen saknat det ljudet... det var längesen det regnade! Jag blev alldeles nostalgisk!

Idag var det lite av en sen ur "fåglarna" när jag gick till bussen... det är troligen ett gäng "flyttfåglar" som har kommit tillbaka från vamare trakter. De flyger i en stor stor SVÄRM och de låter så högt... de flyger liksom i en formation. Landar i trädkronorna och så är det tydligen några som inte får plats och då lyfter de allihop samtidigt och flyger en runda till.

Vid ett ställe sitter de allihop i ett kalt trä och det är precis där man ska passera på gångbanan... de låter och skiter förmodligen hej vilt... jag håller mig så långt ut på kanten som möjligt för att inte bli "skiten på".
Och så hu... blir de skrämda av något och alla flaxar upp! Då springer jag...

Skulle nog inte ha gått till jobbet idag... känner mig inget vidare!

Dunderförkyld är vad jag är!

2010-03-17 @ 19:14:55

Har haft huvudvärk både igår och idag... är täppt i näsan och nyser hela tiden, och snoret rinner i ett!

Vill bara sova...

Bara en dag kvar att jobba, sen är jag ledig en dag och kan ta igen mig och förhoppningsvis kurera mig.
Då på den lediga dagen ska jag också gå på möte hos rektorn...

Och det är inget jag ser fram emot!


Divan skrattade åt mig...

2010-03-17 @ 19:06:12

... när jag berättade om en kommentar jag fick av en kund när jag jobbade sent sist!

"Men mamma då!" ropade hon.

Sista kunden jag hade för kvällen, ringde om försenat fordon... jag hann bara svara, ta namnuppgifter och fälla någon kommentar om att det ju var olyckligt att bilen var sen...

Plötsligt ropade killen att nu kommer bilen och "kolla där det är ju min polare som kör!"

Jag sa "det var väl bra" och skulle precis avsluta samtalet då han sa: "Och du jag måste bara säga att du har den sexigaste rösten jag hört... det ska du ha credit för!"Det var det tredje samtalet den kvällen som jag fick en kommentar om min röst!

Det fick mig att fundera... på yrkesval... kanske man skulle överväga att jobba med telefonsex! Not!


(Hur i hela friden kan någon låta sexig när man gör en bokning och endast frågar tråkiga saker som telefonnummer eller personnummer? Vart vill du åka? Vilken tid vill du åka? Ska det vara någon returresa?)

J*vla f*rbannade skolhelvete!

2010-03-16 @ 15:48:50
Mina barn ska byta skola...

Nu räcker det!

Mitt huvud känns så tungt...

2010-03-15 @ 20:36:04
... och ögonen går knappt att hålla öppna!

Vill krypa ner i min varma säng och sussa sött...

Har en fruktansvärd huvudvärk och har blivit jättesnuvig... och så är jag innerligt trött på att låta så snäll och trevlig! Det är inget stopp på samtalen idag...

Pratade precis med en trevlig kvinna som skulle skicka sin gamla mamma till Världskulturmuséet imorgon, det är tydligen en väldigt intressant utställning där just nu...

Kanske man skulle ta sig en sväng dit i nästa vecka!

Nu har jag bara 25 minuter kvar att jobba och sen tar det ytterligare en och en halv timma innan jag är hemma och kan lägga ner mitt huvud på kudden och äntligen få somna.

När man går upp redan vid sju på morgonen och sen jobbar kväll så känns det som att man varit vaken i 2 dygn...


Underbara sol!

2010-03-15 @ 08:10:13
Vad gott det är att vakna från solens varma strålar... man blir på bra humör direkt! Även ungarna verkar gladare och piggare på morgonen när solen lyser in i deras rum.

Lill Fan och Prinsessan har traskat iväg till skolan och småbarnen leker frukostservering inne i tjejernas rum... de har dukat upp en rejäl frukostbuffé... det hör jag! Det tackar vi IKEA och det underbara barnporslinet för!

Idag har jag (redan trots att det är ganska tidigt) letat reda på ett par forskarstudier på nätet som jag måste skriva ut och läsa. Lite detektivarbete, men jag hade tur och hittade det jag behövde nästan med en gång...

Den här veckan måste jag också beställa två böcker till från adlibris... även där hade jag tur och hittade dem med en gång. Fast jag har inte beställt dem än... måste fylla på pengakistan först!

Den här månaden har jag ju bara jobbat tre dagar hitills... så nästa månad lär inte bli så fet! Den här månaden har jag ju haft en massa extra utgifter... min nya kompanjon kostade ganska mycket, litteraturen var inte billig, extra resor, luncher ute och utbildningen... som jag ändå har delat upp i delbetalningar. Jag svettas när jag tänker på hur mycket pengar allt detta blir tillsammans! Pust! Torkar svetten ur pannan...

Men... samtidigt ler jag... för det har varit värt varenda krona... skulle till och med ha offrat mer på det!

Igår hämtade jag hem all information för konferensen i London som jag "förhoppningsvis" kommer att åka på i oktober... OM den inte krockar med den utbildning jag tänker gå till hösten.

Nej, nu är det frukostdags... och så måste jag hinna med lite stök i köket innan jag drar iväg till jobbet... jobbar kväll idag! Det var riktigt längesen...

Ha en underbar dag! 
 

Är beröring viktigt?

2010-03-13 @ 19:40:05
Denna fråga ställer jag till er mina läsare...

Kan ni ge mig exempel på kärleksfull beröring, negativ beröring och vad som händer om människan framförallt det lilla barnet inte får någon beröring alls.

Med beröring menar jag allt som har med kroppskontakt att göra...

Hur ser ni som vuxna på beröring... är det något vi behöver eller är det något man klarar sig utan? Vad är det som händer i oss när vi berör varandra?

Bulgur, cheesecake och buzz...

2010-03-13 @ 19:33:12
Divan kom ju hit på fredagsmys igår kväll... hon stannade över och sen dess så har hon legat i min säng!

Hon mår inget vidare...

Hoppas bara att hon känner sig bättre till imorgon för då har hon en dansklass med en massa småbarn.

Det har varit en lugn lördag... har inte gjort något speciellt! Tog en sväng till Rusta och köpte BUZZ-kontroller och ett spel "Jungle Party" till barnen...
Dessa kontroller och spel har de velat ha sen vi var i Borås för några veckor sen...

Jag har sprungit runt till olika GAME affärer osv men utan resultat, kontroller har jag hittat både nya trådlösa och begagnade med sladd. Men spelet har inte funnits någonstans... en kille på Game sa att de inte fick ut det till butikerna längre. Förra gången jag gick till Rusta tittade jag efter just det här spelet... men då fanns det inte!

Himlar vad glad jag blev när jag såg i Rustabladet att de sålde både spel och kontroller just nu... på Rusta köpte jag också akrylfärger till Divan så att hon kan måla sina tavlor... hon var ute efter lite större tuber och det hittade jag där, dock så var de inte miljövänliga! Till nästa gång får vi hitta ett miljövänligt alternativ!

Idag har jag också startat en grupp på Facebook... en grupp för oss som var med på utbildningen i veckan. En sida där vi kan pusha, hjälpa och stödja varandra... sak bli riktigt spännande att se vad de andra gör med sina nya kunskaper. De har redan en del fördelar och försprång... då de genom sina jobb har dagliga kontakter med den målgrupp vi ska arbeta med.

Idag har jag också köpt mig en "självevalueringsbok"... mer om det senare.

Idag åt vi sallad med tonfisk, gurka, blandade salladsblad, oliver, tomat, majs, rostade pumpafrön och bulgur... det var riktigt mumsigt! Till efterrätt blev det Prinsessans cheesecake...

Nu är det snart kvällen...  och imorgon är det jobb som gäller!

Det var med sorg...

2010-03-12 @ 20:53:43
... i hjärtat som jag åkte hem från utbildningen idag!

Veckan har varit underbar... helt suverän. Jag hade velat att det skulle fortsätta... vecka efter vecka, dag efter dag...

Underbara kurskamrater och en helt underbar lärare/instruktör. Nu väntar ett omfattande examensarbete som består av både teori och praktik, som ska vara klart inom 4 månader.

Den här veckan har också min chef sökt mig febrilt angående vikariatet jag sökt... de hade till slut beslutat sig för att några av oss timanställda skulle få ett par utav tjänsterna.
Vet ni vad jag gjorde... jag tackade nej ... jag vill inte ha ett vikariat. Efter den här veckan känner jag helt klart att jag vill satsa på mig själv och min egen verksamhet. Jag kommer dock att fortsätta som timvikarie och hoppa in så ofta som jag kan... har redan hela nästa vecka fullbokad!

Jag ska jobba bara så mycket som det behövs för att jag ska klara mig... och resten av tiden ska jag ägna åt mitt examensarbete och min egen verksamhet.

Jag ska även komplettera med en utbildning till... men det blir nog inte förrän till hösten tror jag. Har under de här dagarna kommit på fler idéer till min verksamhet... och det är ju jättebra!

Den här veckan har jag känt mig full av energi... en sprudlande glädje. Jag har somnat lätt och lugnt på kvällarna, sovit som en baby och sen vaknat glad och utvilad. Det var väldigt väldigt längesen sen jag känt en sådan lycka inombords!

Därför tror jag att detta är det rätta...

Romeo... oh Romeo!

2010-03-10 @ 19:32:41

Romeon.net - det du tänker men inte vågar säga! är en blogg som jag ganska nyss började att läsa, som snabbt blivit en av mina favoriter.

Romeo skriver bra och tänkvärda inlägg!

Nu har han en tävling på sin blogg som jag naturligtvis är med i.

Tävling

Vill du precis som mig vara med i tävlingen så tycker jag att du ska klicka dig vidare till Romeon.net – Det du tänker men inte vågar säga!


Ska bara lite snabbt...

2010-03-09 @ 22:26:27
... skriva ett inlägg!

Är jättetrött efter en väldigt lång men underbar och urkul dag...

Utbildningen är suverän!

Lite tråkigt är att det BARA är jag som är där privat... alla de andra är där å jobbets vägnar, men det går nog lika bra för det!

Verkar bara vara jag som var förbered genom att ha läst böckerna på litteraturlistan... och det var klart en fördel, inte en enda karl inom sikte dock... och det var också synd!

Fin sammanhållning direkt... vi gick allesammans och åt Thaimat till lunch... och där hade vi enormt kul, skrattade så att tårarna sprutade.

Kan knappt bärga mig tills imorgon...

Nu ska jag gå och göra något som får oxytocinet inom mig att flöda! Motsats till en adrenalinkick...

Härligt ute!

2010-03-08 @ 14:17:28
Ugnen är rengjord, småbarnen har badat skumbad, vi har varit ute och promenerat... varit på biblioteket och i affären.

Har haft lite coach- och pushsamtal med Divan, som tvivlar på sin förmåga att klara av kursen hon läser... oh vad det gnager i mig när de stora barnen inte mår riktigt bra. Man är mamma och vill ta över allt... men så inser man att de är unga vuxna och faktiskt måste ta lite ansvar för sina egna handlingar och liv.

Sen fortsatte det med samtal med Värstinnan, men då gällde det pengar...och den där j-kla maten... och så arbete/praktik.

Nu har vi precis fikat lite... det blev cookies & milk... Ballerinas nya kladdkakakex med Åsens gammaldags lantmjölk. Det var mums! Det står ju att kexen ska doppas för att de ska smaka godare... oj vad det doppades!

I eftermiddag är det tvättstugan som gäller och i kväll ska jag läsa in material för kursen som börjar imorgon.

Nu ska jag lägga lille Bror så att lill Prinsessan får en lugn stund, sen ska jag fixa lite i köket och förbereda middagen som idag blir färsk strömming à la medelhavsstuk.

Känner mig ganska utvilad på något sätt... det var många dagar sen jag var ledig så här länge på raken... eller ja ledig och ledig... jag har ju tackat nej till att jobba... hm, det är ju ändå bara jag som får lida av det sen i slutändan när inte nästa månads pengar räcker till.

Men det fixar sig alltid!


Hehe...inser att jag har blivit ännu mer en sån där bloggare som bara skriver vad jag har gjort idag och vad jag ska göra i morgon... Tråkigt men sant!

Nu ska här...

2010-03-08 @ 09:02:21
... målas! Vet inte om det blir idag... men snart. Nu står färgen där i alla fall och väntar!

Sorry grannflickan... jag tror bestämt att kökssoffan blir vit i alla fall. Tycker inte alls om den så som den ser ut nu... även om den är fin!

Småtjejerna och jag tog oss en härlig långpromenad i solen och på vägen hem köpte vi färgen och en del annat smått och gott... typ städsaker.

Tittade också på färg och tapeter till vardagsrummet... hittade ett par alternativ som kunde gå, men ska titta på ett par andra ställen också först.

Innan jag tar itu med vardagsrummet blir det till att göra klart i köket som jag ju målade om i höstas då jag var klar med hallen. Kökssoffan får stanna på nåder... då jag inte vet hur jag ska transportera den till väninnan som vill ha den. Nytt mindre eller rättare sagt smalare köksbord ska inhandlas... har hittat den rätta bredden men inte den rätta längden, men man får väl vara nöjd ändå. Hade jag varit hej på att snickra så hade jag ju fixat ett bord precis som jag vill ha det! Men nu är jag tyvärr inte det...

När jag tänker efter så hade jag nog klarat att fixa i hop ett bord... jag får skylla på att jag inte har någon snickarverkstad istället...

Det köksbord och de stolar som jag har nu... ska också hör och häpna... målas vita och sen ska de hem till Divan.

Nu ska jag göra rent den förgrymmade ugnen...

Satana perkelä...

2010-03-08 @ 08:26:14
...hur det nu kan stavas! Är skitsur!

Fick ett sms från Värstinnan igår kväll... som jag inte såg förrän efter flera timmar... där hon skrev att hon var hos pappa och bara hade ätit två mackor på hela dagen och att hon var hungrig. Men vad sjutton... ge barnen mat!

Nu känner jag ju i och för sig Värstinnan och vet att hon säkert inte ens har sagt till pappa att hon är hungrig eller så har hon rent av tackat nej till mat... eftersom både han och hans sambo tidigare gnällt om att hon har ätit hemma hos dem.

Nu undrar jag... äter inte pappan, sambon, lill Maran och de små barnen någon mat? Om de äter... vad spelar det för roll med en person till vid bordet? Hur kan pappan, som borde fatta att dottern är hungrig... låta henne gå utan mat? Och det här handlar inte bara om Värstinnan, lill Maran brukar också vara hungrig!

Om jag har dåligt med pengar och ingen mat hemma... inte sätter jag mig och äter själv i såfall, jag ger barnen först! Och jag jag köper definitivt inte dricka för de pengar jag har...utan mat!


Obs! Det är inte så att dessa personer är glada i att dricka eller att de gör det särskilt ofta... utan mer något som jag hakat upp mig på just nu! Är bara så innerligt trött på att alltid höra barnens klagan över att de är hungriga när de är där.

Det blev ungarnas...

2010-03-07 @ 13:03:01

... favoritfrukost idag! Som så ofta på helgerna...

Hummus, tomat och mozzarellaost och så qishta med fikonmarmelad och så naturligtvis Libabröd till detta.
Lill Prinsessan gav sig inte förrän varenda tallrik var så gott som ren...

     

Igår blev det ingen inhandling av färg... Prinsessan mådde ju dåligt (och hon ville inte vara ensam) så jag hann bara springa ut och handla lite... eller ja jag handlade ganska så mycket faktiskt, all mat för nästa vecka!

I morgon är jag ledig men sen är det fullt ös varje dag... ny plats, ny lokal, ny intsruktör och nya ansikten... ska bli så spännande. Ska bara hinna läsa ut böckerna innan tisdag också...

Idag mår Prinsessan bättre, så idag kan jag kanske kila iväg och handla det jag vill!

Undrar om den förlorade dottern kommer hem idag? Ja just hon... den där Värstinnan! Fattar tydligen inte att hon är saknad...

Näpp... nu är det dags att ta ett stort andetag, glömma ryggen och sätta fart!Goodmorning sunshine!

2010-03-07 @ 10:59:06
Tittar ut och ser en underbar dag... solen skiner och det känns bra, man blir glad! Tittar runt här inne och blir genast mindre glad... ett smärre helvete... det är vad jag har att ta itu med idag!

Hur kul som helst när man har så ont i ryggen att man knappt kan röra sig... skulle ha en stor skyffel... en sån där som man skottar snö med och skyffla upp alla leksaker och skit som de där små änglarna sprider runt sig.

I natt sov jag inte heller något vidare... vandrade runt från den ena tomma sängen till den andra, men kunde inte sova... tog till slut en madrass i lill Fans rum och la på golvet. Där lyckades jag somna men efter en stund hade jag både lille Bror och lill Prinsessan klättrandes på mig.

Lämnade dem att sova där på madrassen och så gick jag snällt tillbaka till min säng igen...

Ungarna har varit uppe sen tidigt som vanligt... bråkat och fört oväsen. Lill Prinsessan och lille Bror lyckades få fram två såna där magdanssjalar med klirrande metallplattor (pengar) på...
Dem fick jag knyta på dem och sen så har de dansat hela morgonen... utan musik visserligen men det har tydligen gått bra ändå.

Lille Bror står och vickar på rumpan och säger:"Jag kan inte... jag kan inte!" Och lill Prinsessan, som kan ganska bra står brevid och pushar: "Jo du kan visst... gör så här bara!"

Nu ska jag göra sen frukost och sen ska jag sätta på musik åt dem så att de verkligen får dansa!

Ha en skön söndag!


Vad gör man en lördagskväll...

2010-03-06 @ 22:18:54
... om inte man tittar på tex Melodifestivalen?

Jo man låter ungarna se en äventyrs(barnvariant)film och sitter själv i soffan med dem... fast med datorn inom räckhåll!

Satt och tittade på bilderna vi tog på vår lilla utflykt till Borås förrförra helgen... jisses vad fort tiden går!

Glömde ju alldeles av att sätta in dem då...


 Ha en trevlig kväll!

Konstigt tycker jag...

2010-03-06 @ 20:31:47

... att personer som inte har råd att låta sina barn ÄTA mat hemma plötsligt har råd att "festa" med sina barn!

Mat borde väl komma före starka drycker?

Såna saker pisses me off... och jag vill inte höra några kommentarer från vissa ungdomar nu! BASTA!

Har så jäkla ont i kroppen... två nätter i rad har varit så gott som sömnlösa tack vare den himla värken. Varje gång jag rör mig i sängen så skriker jag nästan. Och då snackar jag inte om sådana där gymnastiska rörelser som borde förekomma i en säng nattetid utan om vanliga rörelser såsom att man vänder sig i sängen när man sover...

Här är ganska lugnt... en unge ligger i soffan och vill ha en våt handduk i pannan, hon mår inte bra... en annan sitter vid datorn och spelar, en tredje har däckat i fåtöljen och lilla fyran springer runt i bara kallingarna med ett tuggummi hängandes utanför munnen... i handen håller han en engångskamera som han hittat i köket och så gapar han... "Jag ska ta kort!" om och om igen.

En vanlig lördagskväll hos familjen pucko...

I natt såg jag filmen "Valentine's day" som jag egentligen hade tänkt se på alla hjärtans dag... men då sket det sig! Den var inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara. Det var en massa kända skådespelare med i filmen men handlingen var inget vidare. Den dög, men det är inget jag vill se igen!

Få se om jag orkar med en film ikväll också när alla de små barnen sussar sött...

Nu ska jag lyfta tung unge till säng...


Är det blogg.se som spökar nu igen?

2010-03-06 @ 20:18:06

Det går inte att kommentera på mitt senaste inlägg... och jag har då rakt inte varit inne och pillat på något jag inte ska pilla på.

Även om det finns saker jag skulle vilja pilla på...

Detta är något som hänt förut också... visste inte om det då heller, men det fixade sig!


Känner mig rastlös...

2010-03-06 @ 11:01:15
Vill att saker och ting ska hända... att alla hinder i vägen ska försvinna!

Men men... vi är ju alla arkitekter över våra liv, så det betyder kanske att det är dags att plocka fram planritningen och börja skissa igen!

Idag ska vi inte sitta och deppa över hinder som ter sig omöjliga just nu...

Solen skiner och det börjar våras i luften! Så fort solen dyker upp är det som att man får extra energi, man börjar drömma, hoppas och haha ...knoppas!

Idag ska jag köpa färg och så att jag kan måla om kökssoffan, tjejernas spegelbyrå och lite annat smått och gott.
Samtidigt ska jag titta efter färg och tapeter till vardagsrummet...

Det är sån solen får mig att bli... jag vill ändra och greja, fixa och feja!

Känner fortfarande att jag skulle behöva resa bort... ensam... för att andas ordentligt och samla krafter, eller bara göra något ensam utan att släpa ett gäng ungar med mig.

Divan hade en egodag igår... hon tog hand om sig själv hela dagen och på eftermiddagen gick hon på Thaimassage...
Sånt skulle jag också vilja göra... men... jag är nog inte en "ego" person, jag bryr mig mer om hur andra har det, jag själv kommer ofta sist på listan.

Konstigt... men jag skjuter ofta allt som har med mig själv att göra på framtiden... tänker alltid att det kan jag göra sen... sen när jag inte har småbarn, sen när jag har mer egotid, sen när jag har mer pengar.

Men detta "sen" kanske aldrig inträffar... vem vet vad som händer i framtiden? Vem vet om man lever? Vem vet vad man har för möjligheter?

Mitt "sen-tänkande" kanske skulle behöva ändras till "nu-tänkande"?!

Fick en fråga...

2010-03-05 @ 11:07:53
... angående böckerna jag har beställt!

Böckerna ska vara som underlag till en uppsats som jag ska skriva under våren... nästa vecka ska jag även gå en kurs som också har med uppsatsen att göra.

Ska bli spännande...


Vart tar dagarna vägen?

2010-03-03 @ 21:59:05
Tiden går så fort och dagarna är så korta...

En härlig dag med solsken... och kvittrande fåglar... men det var ändå ganska kallt, frös ordentligt då vi var ute och promenerade på vår terminalrast.

Handlade efter jobbet och sammanstrålade med Värstinnan som också varit och handlat... kul... hon hade handlat middag och jag hade handlat frukostvaror... vi kompletterade varandra omedvetet!

Nu har Värstinnan åkt för att besöka en kompis till oss... hon behövde komma bort lite... tror att hon varit lite stressad den sista tiden!

Idag stod det tvätt på schemat när jag kom hem... känns i axlarna nu!

Fick ett sms idag om att mina böcker från Adlibris kommit... spännande... imorgon kommer jag att rusa hem från jobbet för att hämta dem.

Snart är det redan helg igen!

Grattis lill Fan!

2010-03-03 @ 00:21:33

Idag var det din dag och idag har du inte mått så bra... stackare! Och inte fick du de presenter du vill ha heller...

      

Idag har alla barnen varit här och ätit "födelsedagsmiddag" som bestod av korv med bröd... en massa korv med bröd! Vi brukar göra så att födelsedagsbarnet bestämmer vad det ska bli för mat...

Och lill Fan valde sin favoritmat... som jag inte ens kallar för mat!

Storebror Prinsen bestämde hur tårtan skulle vara...

Grattis lill Fan... hoppas att du hade en bra dag trots att du mådde dåligt och trots att du fick så (enligt dig själv) kassa presenter.

Love u! 
 


Lite ledsen...

2010-03-03 @ 00:01:39
Fick idag reda på... av grannflickan... att det redan är försent att ansöka om en stuga på "ÖN".

Det är ju dit barnen helst vill åka...

Blev ledsen för jag är titt som tätt inne på öns hemsida och tittar efter nyheter... de har inte uppdaterat sen i somras och där finns bara priser och ansökning för förra året.

Blev riktigt besviken för jag har väntat och väntat på att det skulle gå att ansöka för i år...

Skit!

Funderingar kring sommaren...

2010-03-02 @ 15:35:40
Har suttit här ett bra tag nu och funderat över sommaren...

De senaste åren har jag jobbat precis hela somrarna... inget ledigt! Och barnen eller i alla fall Prinsessan och lill Fan har jag skickat iväg på olika små äventyr för att de skulle slippa vara hemma och ha tråkigt.

Till sommaren vet jag inte riktigt vad jag ska göra... vet att jag har jobb hela sommaren om jag vill. Men vill jag det?

Har stor lust att hyra en stuga någonstans och tillbringa en vecka eller två där med barnen.

Under alla år... så har jag ALDRIG NÅGONSIN varit på en semester med barnen... det skulle vara underbart!

Men nu är de stora så stora att de säkert inte ens har lust att följa med...

Får fundera vidare på det här!

Igår...

2010-03-01 @ 21:03:46
... fyllde min försfödde 22 år!

Min Prins...Grattis min stjärnöga! I år fyller jag precis dubbelt så mycket... 22 mot 44!

Är inte det något som händer bara en gång... ?

Du är värt allt guld i världen... min prins... hoppas du hade en underbar dag!

Ses imorgon!


Överraskning!

2010-03-01 @ 20:31:36
Idag när jag slutade jobbet och var på väg till bussen upptäckte jag att Divan ringt mig flera gånger. Jag ringde upp henne och hon frågade var jag var... på väg till bussen svarade jag, men mamma jag är ju här nästan utanför ditt jobb nu och så har du redan gått därifrån.

          

En sådan överraskning... vad glad jag blev! Jag stannade och väntade och efter en minut såg jag min lilla vackra dotter komma springande nedför backen. Hon snubblade nästan och fick in snö i stövlarna... sen när hon var nästan över gatan snubblade hon igen och höll på att falla på näsan... lilla gumman... så ivrig att få träffa mamma!

Eller... ???

Rätt svar... var att damen var hungrig och tyckte att mamma skulle bjuda på mat!

Känner mig ganska så utnyttjad faktiskt...

Men samtidigt myser jag för hon åkte ändå hela vägen hemifrån och ända till mitt jobb bara för att träffa mig... det är en bra bit och hon hade inga andra ärenden i stan.

Love u!


Jag kommer att...

2010-03-01 @ 20:22:48
... somna så fort jag lägger huvudet på kudden idag!

Har varit uppe sen fem i morse... kom i säng ca halv 3 i natt, sov dåligt... jobbat hela dagen, varit och handlat lite med Divan och sen hem för att äta middag.

Sen smög jag mig iväg igen... till köpcentret... för att köpa presenter till mina söner. Igår fyllde Prinsen 22 och imorgon fyller lill Fan 9.

Det blev både presenter till pojkarna och lite nytt till mig själv... en blus och en topp!

Efter shoppingen var jag och hämtade ut tre paket som kommit idag... ett paket som innehöll en bok, som jag köpt till kursen jag ska gå i nästa vecka.

Ett lite större paket som också innehöll något viktigt... tro det eller ej... min framtida kompanjon låg ihopvikt i en låda. Stackare... närmare presentation följer i ett senare inlägg!

I det största paketet fanns det... spetsa öronen nu... TOAPAPPER från Lambi! Ett nytt toapapper med barnmönster på... som vi ska prova och se om barnen gillar. Vem tackar nej till GRATIS toapapper? Sånt är ju skittråkigt att kasta pengar på...

RSS 2.0