Ännu en dag var över...

2010-02-16 @ 21:52:29
... och ute snöar det!

När jag satt på bussen hem från jobbet kom Divan på i centrum... hon och den där Värstinnan hade varit i stan en stund tillsammans efter att de varit på gemensam jobbintervju. Själva intervjun hade gått bra och i nästa vecka ska de provjobba var sin dag för att se hur de trivs och om de klarar av jobbet.

De ska dela på ett jobb och jämsides med jobbet både plugga och praktisera. Hoppas det går bra för dem!

Idag skulle lill Fans kompis sova över här... fick ett sms från pojkens mamma för en stund sen där hon frågade om han inte längtade hem. Frågade honom hur det kändes och han sa att det var lugnt!
Svarade henne att allt gick bra... och efter fem minuter vill den lille busen gå hem. Kanske inte skulle ha frågat honom hur det kändes...

Pojkarna har i alla fall suttit som små ljus och tittat på en film vi köpte förut då vi var ute och handlade lite. När vi kom hem från affären så hade lill Maran och Prinsessan gjort semlor. Trodde inte att det skulle bli några idag då vi ju åt med Divan igår! Men det blev det...

Hu ... det har blivit hela 4 semlor i år... en köpe och 3 hemgjorda!

Idag sökte jag det där jobbet som jag hittade igår... ska bli spännande att se om man överhuvudtaget får något svar!

Nu har jag två dagar kvar att jobba den här veckan... två långa dagar!

Sen på fredag blir det då kanske iväg med tåget... jag skriver kanske för att min väninna tvekar lite.

Natti!


Kommentarer
Postat av: Anonym

snygg blogg kan du photoshop? :)

2010-02-17 @ 09:18:49
URL: http://itankarnapachristoffer.blogg.se/
Postat av: Lizette

Man får unna sig ett par semlor då o då! :D

2010-02-17 @ 09:35:28
URL: http://lizettebackstrom.blogspot.com
Postat av: only me

skulle egentligen skriva till inlägget ovanför men kom inte in på kommentarer där..?

nåja jo jag tycker att det är viktigt att hälsa på städerskor, känns som att de människrona ofta betraktas som osynliga. själv har jag mest erfarenhet av dem från sjukhuset. klart man hälsar och flyttar undan sakerna så de kan komma åt..

deras jobb är ju faktiskt väldigt viktigt.

sj jobba jag som hotellstäderska några veckor en sommar men det var inte det roligaste ajg gjort hehe, tyckte inte min rygg heller.



idag ska jag baka semlor =)

2010-02-17 @ 10:23:06
Postat av: Anonym

sv. okej :)

2010-02-17 @ 10:23:17
URL: http://itankarnapachristoffer.blogg.se/
Postat av: Therese

Hejsan! Vet du vad som gäller för sjukresor? Jag ligger ju på östra sjukhuset, och det är en bra bit från guldheden, till på köpet har jag åkt påå en ny höftledsinflammation så jag går med kryckor. Det är tänkt att jag ska på permission på fredag och jag fattar inte hur jag ska klara att åka både budd och vagn och sedan ta mig upp för backen med en väska och kryckor när det dessutom kommer vara snöigt. Jag kommer med andra ord slå ihjäl mig.



Vet du hur jag gör och vad jag ska säga osv. Försökte googla men fick ingen riktig klarhet i det hela. Och du, skriv inte om semlor, jag har abstinens hahahaha

Puss

2010-02-18 @ 02:07:26
URL: http://prinsessansliv.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag borde vara skriven på Hisingen nu, men min läkare vill inte intyga att jag behöver sjuktransport så jag står lite i ett status quo. Kommer ingenstans. Hemresan har jag fixat, men tillbakaresan till sjukan på lördag eller söndag har jag ingen aning om hur jag ska lösa.....suck Alltid problem, jag vill bara gråta!

2010-02-18 @ 15:54:21
URL: http://prinsessansliv.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0