En dag i Borås!

2010-05-30 @ 23:53:47
När vi kom fram till Borås gick vi en sväng i Stadsparken... det var så fint! Solen sken och det fanns fina blommor och statyer att titta på...

 

 

   

  

 

Vi åkte därefter hem till bästa kompisen och åt lunch där... mumsiga nudlar med wokad kyckling och grönsaker.
När man har trevligt så går tiden snabbt... så strax var det dags att bege sig iväg till Borås Sjukhus och BB-avdelningen.

Väl framme... så var det först lite sightseeing på själva BB-avdelningen... sen bar det ner till konferenslokalen.
Det fikades, informerades och diskuterades...

Har funnit ett par damer i Alingsås som jag evetuellt kan samarbeta med... vi ska prata mer om saken vid ett annat tillfälle! Dessa damer arbetade tills alldeles nyss på Födelsehuset där Gravid och bebisfestivalen hölls igår... men har nu startat ett eget företag med egna lokaler i Alingsås.

Kul dag... och en massa inspiration!

Lill Prinsessan skötte sig ganska bra hela dagen... ända tills det var dags för att åka hem. Vi blev erbjudna skjuts hem... hade vi tagit bussen som vi bokat plats på hade vi fått promenera runt i Borås i ytterligare 1 och 1/2 timma och sen fått sitta på bussen i en timma för att precis missa en buss från stan och hem. Då skulle vi ha fått vänta på nästa buss och sen inte kommit hem förrän halv nio på kvällen.

Lill Prinsessan började gapa om att hon inte ville åka bil hem utan hon ville bestämt åka buss... hon tjöt i en halvtimma i bilen innan hon äntligen gav upp! Vi var hemma redan klockan sex istället för halv 9!

Tack gulliga J för att vi fick åka med dig!

När vi varit hemma en stund kom Prinsen, lill Maran och Värstinnan för att fira Mors Dag... strax efter kom Divan också!

Det blev en fin avslutning på dagen...

Kommentarer

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0