Uscha!

2010-05-05 @ 18:01:47
Så det ser ut här...

Har lyckats göra något fel bland alla koder... och just nu är jag så trött i huvudet så jag orkar inte ens leta bland koderna efter vad det kan vara för fel.

Det får vänta...

Hoppas ni alla har haft en bra dag... jag själv har suttit med telefonen alldeles intill mig hela dagen för att inte missa eventurellt jobbsamtal.

Men den har varit ganska så tyst...

Har dock pratat med alla stora barnen idag och även bästa väninnan. Prinsen kommer hit om en stund! Mammas lille hjärtegull!

Idag slog det mig att jag faktiskt är äldre än vad min mamma var när hon blev mormor första gången... då tyckte hon att hon var alldeles för ung för att blir mormor. Klart att jag inte önskar mig barnbarn så där direkt, utan under mer ordnade förhållanden... men jag skulle bli glad! I alla fall inte skylla på att jag är för ung för att vara mormor... för att avskärma mig från mina barnbarn.

Är snurrig i huvudet...

Kommentarer
Postat av: cubix

Men oj, vad har hänt med bloggen, är det min dator som dummar sig eller har din bloggdesign muppat ihop sig? :/ den som va så fin nu e de text på text överallt, måste va nåt strul me blogg.se

2010-05-06 @ 09:25:09
URL: http://cubix.blogg.se/
Postat av: terese

Hej...kul att du tycker om att läsa min blogg,man blir glad när man får en sån kommentar:-)...verkar som du har lite problem med designen på din blogg nu så det gick inte så bra att läsa...men jag återkommer!

Kramen!

2010-05-06 @ 16:11:40
URL: http://teresepettersson.blogspot.com
Postat av: funbun

Fina barn du har!

2010-05-09 @ 17:57:19
URL: http://funbun.blogg.se/
Postat av: värsssst

mormor haha kommer du inte känna dig gammal då:D

2010-05-09 @ 20:35:11

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0