Första skoldagen...

2009-08-25 @ 09:19:03
Igår var det då första skoldagen för barnen och den avlöpte väl, de tyckte det var jättekul att träffa alla klasskamrater igen efter sommarlovet.

Det verkade som att nästan alla var lite blyga och stela så där direkt... men efter ett tag så tinade de upp och blev samma gamla ungar som vanligt. Det lektes och stojades...

Jag trodde i min enfald att det bara var upprop och sen hem igen efter någon timma... men så var det ju naturligtvis inte. De höll på till tolv då de slutade efter lunchrasten... de hade fått jättegod mat och långtårta till efterätt.

Prinsessan som började  i 4:an hade bytt klassrum och fick en ny klassföreståndare. I deras klassrum fanns det inga skolbänkar som de haft innan utan här var det bara vanliga bord. Ska bli spännande att se vad hon tycker om det... hon hade alltid en sån fin ordning och reda i sin bänk.

Lill Fan hade förra året två fröknar i klassen och även fritidspersonalen var kvinnor... i år har en av fröknarna slutat och det har kommit en ny fröken... nytt för i år är att de även har en manlig personal. Han jobbade redan på skolan innan men i en annan klass. Det blir nog jättebra för det finns en del busfrön i klassen (inklusive lill Fan) som nog behöver ha en manlig förebild nära!

Jag sprang mellan klassrummen som vanligt, en lite stund här och en liten stund där... hade kameran med mig men var för feg för att plocka upp den i klassrummet.

Idag när de kommer hem ska vi sitta och pyssla lite... skriva scheman och sätta upp i respektive rum. Sen ska lill Fan iväg och klippa sig med storebror.

Han är så förskräckligt långhårig! Men lika söt för det...

Kommentarer

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0