Tävla om en mobil...

2009-11-27 @ 00:25:44
...och inte vilken mobil som helst utan en Hello Kitty mobil!

Tävlingen finns på
Julias fina blogg, som jag faktiskt hittade då jag letade efter bilder på just den telefonen. Det finns en Prinsessa här som önskar sig precis en sådan.

Visst är den söt?!



Här är lite fakta om mobilen:


Samsung erbjuder touch-teknik inom räckhåll för alla med mobiltelefonen Player One Hello Kitty. Denna Quad-band telefonen erbjuder en bred 3 tums TFT skärm och flera finesser som hjälper dig varje dag som som gulasidorna eller Mappy com. Player One har PDA, webbläsare och en kamera på 3 megapixlar för hög prestanda på alla fronter. Denna telefonen kan även sköta dina Office-dokument och PDF filer. Player One är konstruerad för att uppfylla alla dina multimedia behov och innehåller även en MP3-spelare och FM-tuner för musik underhållning. Tack vare det interna minnet på 95 Mb och dess kompabilitet med microSD-kort kan Player One Hello Kitty från Samsung erbjuda en stor kapacitet med många möjligheter.


Julia lottar ut mobilen i samarbete med
nymobil.se och tävlingen håller på ända tills den 31 december, så det finns gott om tid att lämna in sitt tävlingsbidrag. Om man vinner mobilen och dessutom har länkat både till Julia och Nymobil.se så vinner man även ett minneskort.

För att vara med i tävlingen går ni in på
Julias blogg och följer tävlingsanvisningarna där.

Lycka till!





Kommentarer
Postat av: Sara - En dalkulla i Österrike

SV. Vill du det??? Bara om du har vägarna förbi menar jag :D ingen stress. Tack isånnafall :D

2009-11-27 @ 07:47:32
URL: http://candis.se

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0