15 butiker...

2009-10-27 @ 20:26:18
... 5 kassar och 2 timmar senare återvände jag nyss till mitt herresäte tillsammans med Ben och Jerry som jag träffade på i sista butiken.

Kvällen ska jag och Värstinnan nu tillbringa med filmen Aurore och så då Ben och Jerry... det kommer att bli lidelsefullt och njutbart! Men någon direkt hetta... det tror jag inte att det blir.

Filmen Aurore är baserad på en verklig historia... en tragisk sådan! Den handlar om en flicka som lever ett svårt liv, hon har en styvmamma som misshandlar henne vilket leder till ett tragiskt slut.

Jag är helt utmattad... fick till och med ta en vilopaus i ett av Lindex omklädningsrum! Ryggen och fötterna klarar inte det här! Hur sjutton ska det gå till när jag snart ska starta julshoppingen?

Jag skulle idag handla något till mig själv... men som vanligt så ser jag alltid en massa andra saker... till andra, som jag då köper istället för att handla till mig. Jag köpte i alla fall ett par tights...

Jag har startat julen... var inne en sväng på Åhlens och där var jag bara tvungen att handla lite julsaker... eller ja sånt som hör julen till... det var inget julpynt! Bilder kommer senare då sakerna tas i bruk...

På torsdag blir det en sväng till IKEA med sonen... då ska tamburmajoren i smide inhandlas... det är något jag har sett fram emot i ett par veckor nu. Skoskåpet får kanske vänta till nästa månad... man ska ju leva också!


Kommentarer
Postat av: Frida

oooh Aourore O__o jag vill så jättegärna se den filmen :'( har alltid velat se den filmen sedan jag hörde låten :( kramar / Frida

2009-10-27 @ 21:10:27
URL: http://fmlthf.blogg.se/
Postat av: Frida

P.S boken var underbart bra haha mamma säger att hon skall läsa den så att hon kan förstå vad jag pratar om hela tiden hihi (snackar ju bara om killarna i TH typ 24/7 haha)

2009-10-27 @ 21:15:52
URL: http://fmlthf.blogg.se/
Postat av: only me

hmm vet inte om det är jag bara men nu har jag provat i både firefox och explorer men din blogg är oläslig för mig för tillfället :S



hoppas iaf att ni får en trevlig fest idag och att dottern blir glad och nöjd =)



kram

2009-10-30 @ 09:56:21
URL: http://blogg.aftonbladet.se/974
Postat av: only me

fast nu funkar det igen =)

2009-10-30 @ 12:10:04
URL: http://blogg.aftonbladet.se/974
Postat av: Mimia

Only me: Ja hela kvällen igår var det något konstigt med min blogg. Jag trodde att jag hade förstört den genom att trycka fel någonstans... men nu fungerar det ju igen! :)

2009-10-31 @ 00:35:14

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0