Yes, yes, yes...

2009-10-01 @ 13:29:43
... min kompis ska adoptera min kökssoffa!

Jag får inte plats med den för den tar så stor plats i köket... och ändå vill jag inte skiljas från den... för jag tycker om den. Men man kan inte ha allt som man vill ha...

Vår matplats är så liten... vi får absolut inte plats att sitta allihop... jag har bestämt att jag måste ha lätta och nätta möbler i köket. Inga kökssoffor... även om det annars är idealiskt, för man får plats med många barn på en sådan och förvaringen inuti är ovärderlig.

Jag behöver ha ett smalt bord, mycket smalare än vad som är standard. Barborden som är så populära nu är egentligen perfekta, men då tycker jag att barbord och småbarn inte går ihop... det finns liksom inga så höga barnstolar!

Så var hittar jag då ett smalt bord i lagom höjd? Har redan funderat på att köpa en bänkskiva (också bra mått) och sätta ben på den... men det är inte så snyggt. Jag är inte så bra på att snickra själv... och jag tror att det är dyrt att specialbeställa från en snickare.
Jag skulle vilja ha ett bord som ser lite rustikt (fastän nätt) lantligt ut... eller supermodernt! Kan inte riktigt bestämma mig för vilken stil som är bäst...

Och stolarna måste också vara nätta...

Suck! Såna bekymmer jag har... de är inte utav denna värld!

Kommentarer
Postat av: Lesly

Hej hej, hittade dig via mer-trafik. Låter som att det kommer bli jätte snyggt med möblerna som du tänkt. Jag var väldigt nära på att få en 3 sits soffa gratis men sedan var den redan hämtad. Synd! HA en bra dag!

2009-10-01 @ 15:17:42
URL: http://leslita.blogg.se/
Postat av: ila

Vad fint det ska bli hos dig när allt är klart -skall bli roligt att se/kram ila

2009-10-01 @ 16:18:08
URL: http://www.metrobloggen.se/twingela
Postat av: Monica

Hej !!!!!

Det låter superhärligt !!!!!

Vilken energi.....och vilka hääääärliga problem.....

Adoptera en kökssoffa.....ha,ha...det har jag aldrig hört talas om....!!!!!!

Kul !!!!!!

Ha det bra,så hörs vi....

Kram,

Monica

2009-10-01 @ 18:52:41
URL: http://foodandinteriors.blogspot.com

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0