Jag är konstig...

2009-09-23 @ 12:19:34
...för ibland upplever jag väldigt konstiga saker!

Häromdagen läste jag på nätet om att det hade hittats en död person i skogen bakom köpcentrat där vi bor, och idag på väg till bussen så slog det mig plötsligt att för ett par veckor sen gick jag och spanade in i samma skog och väntade mig att få se en död person ligga där. Personen hade hittats ungefär vid samma tidpunkt som jag gick och spanade...


För ungefär elva år sen jobbade jag som personal på en turistbuss och dagen innan min första resa fick jag en känsla av att det skulle hända något. Jag var livrädd och ville inte åka... men jag var tvungen. Jag skrev ett avskedsbrev till min familj för något farväl kände jag att jag var tvungen att lämna efter mig.

På hållplatsen i Göteborg kom det på en dam på bussen som lös (hon hade ett sken omkring sig), så såg det i alla fall ut i mina ögon. Jag tänkte inte mer på det... utan koncentrerade mig på mitt eget dvs att vara livrädd för att något skulle hända.
Jag skulle inte åka med bussen hela turen utan bara till Köpenhamn där personalen skulle bytas ut. Jag gick av bussen och satte mig i bilen som skulle ta mig tillbaka hem igen... fortfarande rädd!

Efter ca 5 minuter ringde busschauffören och berättade att tanten (som hade haft en aura omkring sig) hade fallit död ner. Det var alltså det som skulle hända!

En annan gång var jag ute på krogen och en flyktig bekant kom fram och pratade med mig, hon hade också ett sken runt sig och jag anade oråd men kunde inte komma på vad det var för fel. Den natten blev hon mördad!

Sista gången det hände var för ett par år sedan och då såg jag en kvinna i rullstol sitta i ingången till en mataffär med det där speciella skenet omkring sig. Då reagerade jag direkt och blev jätteledsen... men vad gör man?

Ett par dagar senare fick jag höra att hon hade hittats avliden i sin lägenhet...

Det är så kusligt och obehagligt!

Vet inte riktigt vad jag ska tänka eller tro...

Kommentarer
Postat av: only me

oj vad läskigt :S

samtidigt som det måste vara spännande att ha en gåva så är det kanske inte just den gåvan som är den roligaste... jag menar vad gör man om man ser nåt hos sina närmaste...

2009-09-23 @ 16:59:19
URL: http://blogg.aftonbladet.se/974
Postat av: Therese

Väldigt intressant! Det här måste vi prata mer om när vi ses :) Kramar

2009-09-23 @ 19:34:03
URL: http://prinsessansliv.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0