Gårdagen...

2010-06-08 @ 11:46:04

Den tillbringade jag med Divan! Det var längesen vi umgicks en hel dag...

Först träffades vi i skoaffären och tittade efter skor till lill Fan... sen var vi på H&M och köpte en tröja... eller vi köpte faktiskt skorna där också... matchande skor och tröja! Han fick tjuvstarta och ha skorna på sig redan idag... fast tröjan var till skolavslutningen.

Sen var vi och handlade lite mat... det var en nödvändighet!

Sen tog vi en runda inne på köpcentret... det var indiska som lockade mest. Som vanligt fanns där en massa fina saker att titta på och sukta efter.

Väl hemma sov Divan och lille Bror middag tillsammans... och mamman började med maten. Efter maten gjorde Prinsessan i ordning the och kaffe åt oss... hon har blivit en riktig thetjej! Inte bara hon utan hela hennes klass tydligen, då vi blev informerade på sista föräldramötet om att thekostnaden på fritidsklubben ökat drastiskt sen Prinsessans klass började att gå på klubben.

    

Sen skulle vi se på film... Divan ville se vem Johnny Messner va... "drömmannen" som jag skrev om häromdagen! Men det gick inte så bra... Divan som är lättirriterad orkade inte ligga och se på film med alla ungar runt omkring. Vi hade parkerat oss i min säng med datorn på en stol framför sängen.

Sängen blev full och ingen låg stilla... det var rena sjögången så vi gav upp!

Divan stannade ända till kvällen innan hon begav sig hemåt igen...

Det var en trevlig dag och jag svarade inte när de ringde från jobbet!


Kommentarer
Postat av: En dansös dagbok

Jaså! Var hittade du det? nyfiken Kram

2010-06-08 @ 13:28:06
URL: http://tutku.blogg.se/

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0