Satana perkelä...

2010-03-08 @ 08:26:14
...hur det nu kan stavas! Är skitsur!

Fick ett sms från Värstinnan igår kväll... som jag inte såg förrän efter flera timmar... där hon skrev att hon var hos pappa och bara hade ätit två mackor på hela dagen och att hon var hungrig. Men vad sjutton... ge barnen mat!

Nu känner jag ju i och för sig Värstinnan och vet att hon säkert inte ens har sagt till pappa att hon är hungrig eller så har hon rent av tackat nej till mat... eftersom både han och hans sambo tidigare gnällt om att hon har ätit hemma hos dem.

Nu undrar jag... äter inte pappan, sambon, lill Maran och de små barnen någon mat? Om de äter... vad spelar det för roll med en person till vid bordet? Hur kan pappan, som borde fatta att dottern är hungrig... låta henne gå utan mat? Och det här handlar inte bara om Värstinnan, lill Maran brukar också vara hungrig!

Om jag har dåligt med pengar och ingen mat hemma... inte sätter jag mig och äter själv i såfall, jag ger barnen först! Och jag jag köper definitivt inte dricka för de pengar jag har...utan mat!


Obs! Det är inte så att dessa personer är glada i att dricka eller att de gör det särskilt ofta... utan mer något som jag hakat upp mig på just nu! Är bara så innerligt trött på att alltid höra barnens klagan över att de är hungriga när de är där.

Kommentarer
Postat av: värstinnan

satana pääärkelle!



Dom hade redan ätit mat och det var sent! Och jag skulle åka därifrån precis så därför jag undra om du kunde ge mig pengar...

2010-03-08 @ 12:10:14
Postat av: Mimia

Värstinnan: Det var sent kanske! Men du hade ju sovit hos dem... det är ditt hem på pappret... din pappa ska ge dig mat, han kunde ha sparat eller du kunde ha fått göra dig ngt. Och du kunde ha bett honom om pengar istället för att skriva till mig mitt i natten. Har satt in pengar btw!



Försvara inte honom och hans sambo för du vet själv att det här med matfrågan är återkommande.

2010-03-08 @ 13:41:53

Lätta ditt hjärta här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0